Ennek az egyszerű módszernek köszönhetően tökéletes látás mellett vezethetsz tűző napsütésben vagy éjszaka is!

A közúti balesetek nagy része a nem megfelelő látási viszonyok miatt következik be.

Ugyanolyan veszélyes az, ha elvakítanak a napsugarak, mint az, ha félhomályban vagy éjszaka kell vezetned. Ilyen helyzeteken nehezebb észrevenni a gyalogosokat, szinte láthatatlanná válnak a kerékpárosok, de a többi járművel is adódhatnak problémáid. Ha te is aggódsz a tűző napsütés miatt vagy utálsz sötétben vezetni, akkor ez segíthet!

Ennek a látássegítő plexinek köszönhetően többé nem kell aggódnod a rossz látási viszonyok miatt vezetés közben! Ha most arra gondolsz, hogy ezt meg tudod oldani egy napszemüveg segítségével is, akkor tévedsz, ugyanis a speciális sötétítő lap a túl sok fényt szűri, a sárga pedig az éjjeli vezetést könnyíti meg és teszi biztonságossá. Ráadásul mindkettőt két perc alatt felszerelheted az autóba a napellenzőre. Innentől kezdve pedig azt a plexit hajtod le, amelyikre éppen szükséged van.

Ha télen elvakít a hóról visszaverődő fény, ha a nyári forróságban csak hunyorítva tudsz az útra nézni a napsugarak miatt vagy az eső áztatta aszfaltról visszaverődő fény rontja a látási viszonyokat, egyszerűen csak lehúzod a sötétítő plexit és rögtön újra láthatod, mi zajlik előtted az úton. Nincs több hunyorítás és nem fáraszt az extra koncentráció.

Ha rád sötétedett, mégis útra kell kelned, akkor sem kell kétségbe esned, hiszen a sárga plexi a segítségedre siet, és rögtön jobban látsz majd vak sötétben is. Mikor a fényszóró nem elég, akkor segít az éjszakai látást segítő szerkezet akár városban, akár erdős utakon közlekedsz. Könnyebben kiszúrod, ha akadály van az úton és a kátyúkat is könnyedén ki tudod kerülni.

Ha szemüveget hordasz, akkor bizonyára túl vagy már a sötétítés vs. dioptria kérdéskörön. Mielőtt befektetnél egy fényre sötétedő lencsébe vagy dioptriás napszemüvegbe, tudnod kell, hogy ez nem feltétlenül lesz a segítségedre a szikrázó napsütésben. Nem beszélve arról, hogy éjszakai sötétség okozta problémákat továbbra sem oldod meg vele.

A 110 x 320 mm nagyságú látás segítő plexi ideális méretű ahhoz, hogy segítse a sofőr számára a vezetés közbeni tisztán látást és biztonságban haza érkezhessen az utasaival együtt. Ráadásul, ha elégedetlen vagy a plexivel a használat során, egyszerűen visszafizetjük az árát. Így nincs veszíteni valód. Akár hivatásos sofőr vagy, akár csak akkor ülsz autóba, amikor munkába igyekszel, vagy a gyereket viszed az óvodába, biztonságban érezheted magadat és az utasaidat is.

Kipróbálnád a nappali és éjszakai látást segítőt? Csak kattints ide: https://kutyubazar.hu/11559-nappali-es-ejszakai-latast-segito-autoba.html