Ez a cipőfűző akár életet is menthet!

„Ezt ide, azt oda, átdugom, meghúzom, és kész is vagyok!” Emlékszel még, hogy mekkora örömmel töltött el, amikor életedben először sikerült teljesen önállóan bekötnöd a cipőfűződ? Mutatunk valamit, ami majdnem olyan emlékezetes lesz, mint megtanulni megkötni azt a bizonyos nyuszifület!

Úgy gondolod, hogy a cipőfűző mindössze arra szolgál, hogy a lábadon tartsa kedvenc lábbelidet? Három indokunk is van, hogy újragondold az előző állítást. Ismerd meg a világító cipőfűzőt, ami bármilyen korosztály számára és számos élethelyzetben hasznosnak bizonyulhat:

1. Tökéletes partikellék

Fesztiválra készülsz vagy csak a hétvégi buliban szeretnél kicsit kitűnni a tömegből? Nem számít, hogy mennyire vagy rongylábú a táncparketten, elismerő tekintetek fogják kísérni minden léptedet, ha aktiválód villódzó kiegészítődet.

2. Esténként a sportolók segítőtársa

Egy kimerítő nap után arra vágysz, hogy átmozgathasd testrészeidet egy esti kocogással? Érdemes ilyenkor gondoskodnod valamiről, ami biztosítja, hogy a forgalomban közlekedők minden helyzetben észrevegyék, hogy lépteiddel feléjük közeledsz. Egy fényárban úszó futócipőnél kevés dolog lehet erre alkalmasabb!

3. A gyermekek örök kedvence

Hosszú évek óta a kislányok és kisfiúk egyik legkedveltebb ruhadarabja a szivárvány minden színében villódzó cipő. Ezeknek a lábbeliknek azonban megvannak a hátulütői: drágák, gyakran meghibásodnak és megjelenésüknek köszönhetően lekorlátozódnak azok az élethelyzetek, amikor egy ilyen cipellőt gyermekünk lábára húzhatunk. A világító fűzők esetében nincsenek ilyen problémák, ugyanis bármilyen típusú és méretű cipőbe befűzhetőek.

+1 Akár életet is menthet!

Igen, ez az állítás elsőre tényleg erősnek tűnhet, de gondolj csak bele: este, a sötétben hazafelé sietsz, és anélkül kelsz át az úttesten, hogy alaposan szétnéznél. Kivilágítatlanul könnyen veszélyes helyzetet idézhet elő egy figyelmetlen járókelő, a világító lábbeliket azonban a sofőrök nagy valószínűséggel észre fogják venni. Gyermeked hajlamos rá, hogy elkalandozik a gondolata? Az előbb említett helyzet akár vele is megtörténhet.

Tűnj ki a tömegből, válj láthatóvá a sötétben vagy egyszerűen csak okozz egy kis örömöt a gyermekednek!