Eljött az ideje, hogy alaposan kitakaríts!

Mindannyian arra vágyunk, hogy lakásunk ajtaján belépve makulátlan tisztaság fogadjon bennünket, viszont pontosan tudjuk, hogy ehhez mindennapos takarításra lenne szükség. Na ez az, amit egyetlen dolgozó ember sem tud bevállalni – pláne abban az esetben, ha még gyermekek is vannak a családban. Éppen ezért van szükség olyan eszközökre, amik megkönnyítik a dolgunkat, ha tisztogatásra kerül a sor.

Hajlamosak vagyunk addig tologatni a portörlés, porszívózás és felmosás hármasát, amíg elkerülhetetlenné nem válik egy alapos suvickolás. Amikor pedig hosszas vekengés után rászánjuk magunkat a takarításra, gyakran előfordul, hogy csak azokat a helyeket érintjük, amik nem követelik meg, hogy arrébb pakoljuk a bútorokat és a kisebb-nagyobb csecsebecséket. Hogy mi ennek a folyamatnak a következménye, azt mindannyian nagyon jól ismerjük: eltüntethetetlennek tűnő koszfoltok alakulnak ki mindenhol…

Na ez az, amit nem szabad megvárni. Viszont akkor sem kell kétségbe esned, ha valamelyik helyiségben már megjelentek a makacs szennyeződések. Létezik ugyanis egy szuper ketyere, ami nem csak a megelőzésben, hanem a komolyabb problémák elhárításában is a segítségedre lesz!

Itt az ideje, hogy kicsináld a koszfoltokat!

Kapd elő a fúrót, és ess neki a mocsoknak! Nem viccelünk, tényleg erre lesz szükséged. Csak egyet ne felejtsd el előtte: szerezd be és erősítsd fel a súrolókefe szettet! Ezután már indulhat is a suvickolás.

Kád? Mosdókagyló? Autó? Járólap? Kárpit? Lambéria? Bármit újjá varázsolhatsz. Nem kell azon tanakodnod, hogy melyik felülethez milyen eszközt kéne bevetned, hiszen a kezedben tarthatod az univerzális megoldást. A szennyeződés fajtájának és méretének megfelelően válaszd ki az ideális súrolófejet, rögzítsd a fúróhoz, majd húzd meg a ravaszt, és csodáld, ahogy köddé válnak a foltok.

Ints búcsút az erőlködésnek!

Bizonyára szép számmal akadnak a lakásodban olyan felületek, amiknek egy hagyományos súrolókefével hozzá sem mernél kezdeni, mert pontosan tudod, hogy estére sem érnél a folyamat végére. Ez pedig nem csak a drága szabadidődet emésztené fel, hanem a derekadat és a térdeidet is megviselné. Na ez többé nem fordulhat elő. A speciális fejek használatával nem csak rövidebb idő alatt és hatékonyabban, hanem kevesebb erőkifejtéssel érheted el a célod.

Nincs szükséged vegyszerekre!

Soha többé nem kell méregdrága és környezetszennyező súrolószerekre költened. A kíméletes kefék a dinamikus forgóerő segítségével végzik majd el helyetted a piszkos munkát.

Hamarosan takarításra kerül a sor? Ne felejtsd el segítségül hívni a súrolókefe szettet! Rövid időn belül rá fogsz döbbenni, hogy a tisztogatást élvezni is lehet.