10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Elhagytad? Otthon felejtetted? Soha többé nem kell keresgélned!

„Vajon elhagytam vagy csak otthon felejtettem? Mikor és hol is láttam utoljára? Hogy lehetek ennyire szétszórt?” Amennyiben ezeket a kérdéseket Te is fel szoktad tenni magadnak, akkor minden bizonnyal azoknak a táborát erősíted, akiknek gyakran szembe kell nézniük az elveszett tárgyak problémájával…

Bizonyára Te is ismered azt a kellemetlen érzést, amikor a táskádban kutatva döbbensz rá, hogy egy fontos tárgyat sikerült szem elől tévesztened. Ilyenkor - miután a pillanatnyi rémülettől elöntött a forróság – rögtön azon kezd el kattogni az agyad, hogy hol lehet a keresett tárgy. Szerencsésebb esetben csak indulás előtt nem pakoltad be, de sajnos az is előfordulhat, hogy útközben hagytad el valahol.

Pénztárca, mobiltelefon, kulcscsomó

Bárhová is készülsz, ezt a három tárgyat szinte mindig magadnál kell tartanod. Éppen ezért fordulhat elő, hogy a legtöbb bosszúságot is ezek okozzák. Amennyiben valamelyiket nem leled meg a táskádban kutatva, biztos lehetsz benne, hogy nehéz nap elé nézel… Ugye Te is mindent megtennél, hogy elkerüld a hasonló helyzeteket?

Nem változtat meg, de kihúz a pácból!

Soha többé nem kell azon görcsölnöd, hogy a reggeli rohanásban véletlenül otthon felejtesz valamit, vagy a buszhoz sietve elhagyod a legfontosabb dolgaidat a táskádból. A 3 az 1-ben bluetooth kulcstartó használatával ezeknek a feszültségforrásoknak végleg búcsút inthetsz!

1. Azonnal megtalálja, amit keresel! - A kütyün lévő gomb megnyomásával hangjelzéssel tudatja a telefonod, hogy hol hagytad. Amennyiben a pénztárcádra vagy a kulcscsomódra akasztod a segítő szerkezetet, a telefonod használatával kereshetsz rá az elveszett tárgyakra, így nem kell többé felforgatnod a lakást.

2. Rögtön figyelmeztet, ha távol kerül valami! - Amennyiben telefonod és a kütyü (amit a pénztárcádra vagy a kulcscsomódra helyeztél) 10-15 méteres távolságba kerül egymástól, azonnal figyelmeztető üzenetet kapsz a telefonodra – így elkerülheted, hogy otthon felejtsd vagy elhagyd a legfontosabb dolgaidat.

3. Pontosan megmutatja, hogy hol hagytad! - Olyan is előfordulhat, hogy csak olyankor veszed észre valaminek a hiányát, amikor már távol kerültél a bluetooth kulcstartótól. Ilyenkor sem kell pánikba esned, ugyanis a mobilodon ellenőrizheted, hogy hol érzékelte utoljára a telefonod a szerkezetet. Így pontosan tudhatod, hogy hol keresgélj.

+1 Segít elkészíteni a tökéletes fotót! - Ez a funkció kicsit kilóg a sorból, de hálás leszel érte, amikor szeretnéd, hogy mindenki szerepeljen egy csoportképen vagy szelfin. Telefonoddal összehangolva a kütyün lévő gomd exponáló gombként funkcionál, így senkinek sem kell a kamera túloldalán állnia, amikor „elrepül a kismadár”.

A 3 az 1-ben bluetooth kulcstartó igaz, hogy nem „gyógyít ki” a feledékenységből és a kapkodás okozta figyelmetlenségből, de garantálja, hogy többé ne fájjon a fejed az ezekből adódó kellemetlenségek miatt!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is! ;-)