Elhagytad? Otthon felejtetted? Soha többé nem kell keresgélned!

„Vajon elhagytam vagy csak otthon felejtettem? Mikor és hol is láttam utoljára? Hogy lehetek ennyire szétszórt?” Amennyiben ezeket a kérdéseket Te is fel szoktad tenni magadnak, akkor minden bizonnyal azoknak a táborát erősíted, akiknek gyakran szembe kell nézniük az elveszett tárgyak problémájával…

Bizonyára Te is ismered azt a kellemetlen érzést, amikor a táskádban kutatva döbbensz rá, hogy egy fontos tárgyat sikerült szem elől tévesztened. Ilyenkor – miután a pillanatnyi rémülettől elöntött a forróság – rögtön azon kezd el kattogni az agyad, hogy hol lehet a keresett tárgy. Szerencsésebb esetben csak indulás előtt nem pakoltad be, de sajnos az is előfordulhat, hogy útközben hagytad el valahol.

Pénztárca, mobiltelefon, kulcscsomó

Bárhová is készülsz, ezt a három tárgyat szinte mindig magadnál kell tartanod. Éppen ezért fordulhat elő, hogy a legtöbb bosszúságot is ezek okozzák. Amennyiben valamelyiket nem leled meg a táskádban kutatva, biztos lehetsz benne, hogy nehéz nap elé nézel… Ugye Te is mindent megtennél, hogy elkerüld a hasonló helyzeteket?

Nem változtat meg, de kihúz a pácból!

Soha többé nem kell azon görcsölnöd, hogy a reggeli rohanásban véletlenül otthon felejtesz valamit, vagy a buszhoz sietve elhagyod a legfontosabb dolgaidat a táskádból. A 3 az 1-ben bluetooth kulcstartó használatával ezeknek a feszültségforrásoknak végleg búcsút inthetsz!

1. Azonnal megtalálja, amit keresel! – A kütyün lévő gomb megnyomásával hangjelzéssel tudatja a telefonod, hogy hol hagytad. Amennyiben a pénztárcádra vagy a kulcscsomódra akasztod a segítő szerkezetet, a telefonod használatával kereshetsz rá az elveszett tárgyakra, így nem kell többé felforgatnod a lakást.

2. Rögtön figyelmeztet, ha távol kerül valami! – Amennyiben telefonod és a kütyü (amit a pénztárcádra vagy a kulcscsomódra helyeztél) 10-15 méteres távolságba kerül egymástól, azonnal figyelmeztető üzenetet kapsz a telefonodra – így elkerülheted, hogy otthon felejtsd vagy elhagyd a legfontosabb dolgaidat.

3. Pontosan megmutatja, hogy hol hagytad! – Olyan is előfordulhat, hogy csak olyankor veszed észre valaminek a hiányát, amikor már távol kerültél a bluetooth kulcstartótól. Ilyenkor sem kell pánikba esned, ugyanis a mobilodon ellenőrizheted, hogy hol érzékelte utoljára a telefonod a szerkezetet. Így pontosan tudhatod, hogy hol keresgélj.

+1 Segít elkészíteni a tökéletes fotót! – Ez a funkció kicsit kilóg a sorból, de hálás leszel érte, amikor szeretnéd, hogy mindenki szerepeljen egy csoportképen vagy szelfin. Telefonoddal összehangolva a kütyün lévő gomd exponáló gombként funkcionál, így senkinek sem kell a kamera túloldalán állnia, amikor „elrepül a kismadár”.

A 3 az 1-ben bluetooth kulcstartó igaz, hogy nem „gyógyít ki” a feledékenységből és a kapkodás okozta figyelmetlenségből, de garantálja, hogy többé ne fájjon a fejed az ezekből adódó kellemetlenségek miatt!