Eldugult és bűzölög? Ne pánikolj, megoldjuk!

Te is odafigyelsz rá, hogy a tányérok és edények mosogatásakor minél kevesebb ételmaradék kerüljön a lefolyóba? Fürdés után a kihulló és szűrőn fennakadó hajszálakat mindig gondosan eltávolítod? Sajnos bármennyi erőfeszítést tehetsz a dugulások elhárítása érdekében, ez nem garantálja, hogy ne kelljen szembenézned a megrekedt víz problémájával.

A dugulás elhárítására számos módszer létezik, de csak kevés bizonyul igazán hatékonynak, ami pedig biztosan megoldást kínál, annak elkérik az árát:

  • Ha előkapod a pumpát, azzal a legtöbb esetben csak azt éred el, hogy átmozgatod a lefolyórendszerben felhalmozódott szennyeződést, de a problémát nem hárítod el.
  • A csőgörények hatékony megoldást jelenthetnek, de egy hozzá nem értő kézben sajnos több kárt okozhatnak, mint hasznot.
  • Ha úgy döntesz, hogy saját magad próbálod szétszedni a lefolyó könnyen hozzáférhető részeit, fel kell készülnöd rá, hogy az elemek visszahelyezését nem tudod majd szakszerűen elvégezni, ennek pedig szivárgás lehet a vége.
  • A vízvezetékszerelő szakemberek igaz garantáltan elhárítják a problémát, de kalkulálnod kell a szolgáltatás borsos árával, ráadásul ritkán tudnak azonnali megoldást kínálni.

Tudsz róla, hogy létezik egy eszköz, amivel olcsón, mégis megbízhatóan számolhatod fel a bugyogó és bűzölgő probléma forrását?

Csak helyezd a lefolyóba, és várj néhány percet!

A lefolyótisztító pálcika vékony méretéből adódóan bármilyen vezetékrendszerbe egyszerűen elhelyezhető, biológiailag lebomló anyagának hála pedig garantáltan felszívódik. Az apró rúdban található enzimek biztosítják, hogy megszűnjenek a kellemetlen szagok, a zsíros és makacs szennyeződések pedig pillanatok alatt feloldódnak.

Nem dugult el a lefolyód, de szeretnéd megelőzni a kellemetlenségeket? A csomag 12 darab pálcikát tartalmaz, így egy éven keresztül biztosítja, hogy ne kelljen szembenézned a visszaáramló víz problémájával.

Ints búcsút a kellemetlen szagoknak, és ne izgulj többet azon, hogy a vendégek érkezése előtt duguláselhárítót kell majd hívnod! Előzd meg a bajt, vagy hárítsd el néhány pillanat alatt!