Egyetlen gomb lenyomásával kifestheted a lakást!

Minden ember életében legalább egyszer eljön az a pillanat, amikor úgy határoz, hogy nekiesik a falak lemázolásának. Hiszen mi baj történhetne? Ha nem sikerül, jöhet a B terv: majd a festő kijavítja. Ez valóban igaz, de nem lenne sokkal egyszerűbb, ha már az első körben is biztosra lehetne menni?

Amennyiben úgy határozol, hogy árajánlatot kérsz a szobák kifestéséhez, javasoljuk, hogy készítsd fel a pénztárcád. Ha egy egész lakás lemázoltatását tervezed, alsó hangon 2-300 ezer forintot nyugodtan tegyél félre. Bizony-bizony…ezt olcsóbban nem nagyon lehet megúszni, sőt!

Általában ezután szokott felmerülni egy elég kézenfekvő kérdés: hogyan lehetne spórolni? A legegyszerűbb válasz pedig egyértelmű: a szakember kiiktatásával. Ezzel a döntéssel rengeteg pénzt takaríthatsz meg, viszont szembe kell nézned a ténnyel, hogy az tökéletes végeredményért senki sem vállal majd garanciát, és rengeteg idődet felemészti majd, ha alapos munkát szeretnél végezni… kivéve, ha be tudsz vetni egy különleges „fegyvert”.

Spórolj pénzt, időt és energiát!

Ecsetekkel képtelenség nagyobb falfelületeket egyenletesen lekezelni. A festőhengerekkel igaz, hogy hatékonyabb és alaposabb munkát végezhetsz, de a folyamatos hajlongástól ezek az eszközök sem kímélnek meg. Más lehetőség nem jut az eszedbe? Nekünk szerencsére igen: az elektromos festékszóróval izzadságcseppek legördülése nélkül újraszínezheted a falakat!

A motoros kütyü munkára fogásával 10 perc leforgása alatt akár 15 m2 felület átfestését is letudhatod – mindezt pedig erőlködés, hajlongás, nyújtózkodás és lecseppenő festék nélkül! Csak meg kell töltened a tartályt a kiválasztott árnyalattal, a ravasz meghúzása után pedig az elektromos szivattyú már adagolja is számodra a szükséges mennyiségű színezőanyagot.

Mintha a kertben sétálnál…

A kevesebb, mint 2 kilós szerkezetet egy pánt segítségével rögzítheted a válladra, ezután pedig már csak járkálnod kell, és a ravaszt húzva mutatni az irányt a festékszórónak.

Egy elszíneződött falfelület, egy régi asztal, egy rozsdásodó kerítés vagy egy megkopott lóca felújítását tervezed? Az elektromos festékszóróval egyenletesen viheted fel a tökéletes fedést biztosító festékréteget.