Egy új cipő nem kell, hogy fájdalommal járjon!

Megvettél egy új párt, és boldogan rohansz haza, hogy a következő utadra már abban indulhass el? Megértjük az izgatottságodat, de Te is tudod, hogy nem lehet felhőtlen az örömöd. Az új cipők átka sajnos nagy valószínűséggel téged is utol fog érni…

Ár? Kinézet? Minőség? Kényelem? Neked melyik nyom a legtöbbet a latba? Egy új topán kiválasztásakor rengeteg szempont megfordul az ember fejében, de ritka az olyan lábbeli, ami mindegyiknek meg is tud felelni. Ilyenkor két lehetőséged van: többet áldozol egy minden igényt kielégítő párra vagy csökkented az elvárásaidat, és a kevésbé vonzó modellt választod.

Bárhogy is dönts, márkától és fazontól függetlenül a kitört sarok problémája nagy valószínűséggel elő fog kerülni. Pedig nem törvényszerű, hogy így történjen.

Állj a sarkadra! Ugye, hogy nem is fáj?

A szilikon sarokvédő cipőbetét használatával a csontig hatoló fájdalommal és a kellemetlen vízhólyagokkal végleg leszámolhatsz. Nem számít, hogy felnőtt vagy gyermek, női vagy férfi surranóról van szó, ezt a kiegészítőt kialakításának köszönhetően bármilyen típusú zárt cipőben alkalmazhatod.

Nem csak a fájdalomnak inthetsz búcsút, hanem komfortosabbá is teheted kedvenc cipődet. A betét talp alá benyúló része ugyanis enyhíti a sarkak terhelését, ennek köszönhetően pedig akár egy magassarkú is kényelmes viseletté válhat. Nem szeretnéd, hogy bárki észrevegye az apró kiegészítőt a cipődben? Ne izgulj, nem fogják kiszúrni. A csomag három színű – fekete, fehér és átlátszó – szilikonlapot tartalmaz, amiket a topán árnyalatához igazítva választhatsz ki.

Megvetted az új cipőt? Helyezd el a talpbetétet, és felejtsd el a fájdalmat!