Egy tuti tipp, amivel kényes anyagú ruhát is könnyedén vasalhatsz!

Te is voltál már úgy, hogy utazáskor a kedvenc ruháidat azért nem raktad be a bőröndbe, mert tudtad, hogy vasalás nélkül hordhatatlanok? Inkább lemondtál arról, hogy magaddal vidd őket, mert egy vasaló már sehogy sem fért bele a csomagodba? Meg egyébként is, kinek van kedve a nyaralás alatt hosszú percekig állni és vasalni?

Mostantól már nem kell ilyen problémával szembenézned. A kézi függőleges gőzölős vasaló olyan kicsi, és olyan könnyű, hogy a válltáskádban is tudod hordozni. Bárhol vagy, egy mozdulat csupán elővarázsolni és használni. Mindössze egy pohár vízre van szükséged, hogy feltöltsd a tartályt, utána csak tartsd közel a ruhádhoz, az pedig a gőz hatására kisimul.

Ez a kis kütyü a munkahelyen ugyanolyan jó szolgálatot tesz, mint egy üzleti tárgyalás előtt, vagy egy színházi előadásra készülődvén. Pár mozdulat, és olyan gyönyörű, tökéletesen sima viseletben pompázhatsz, mintha egyenesen a patyolatból érkeztél volna.

A kényesebb darabokhoz pedig, ha lehet mondani, egyenesen kívánatos. Te is tapasztalhattad, hogy a nyakkendők, gyöngyökkel kivarrt ruhák, öltönyök nincsenek túl jó kapcsolatban a hagyományos vasalóval. Nohát, a gőzölős vasalóval egyenesen imádni fogod rendbe tenni őket. Nincs szükséged vasalódeszkára, hőmérséklet állításra, és különleges technikákra ahhoz, hogy a gyöngyök alatti részek is kisimuljanak, avagy ne hólyagosodjon fel a méregdrága öltöny a meleg hatására.

És van ám még egy meglepetésünk. Viszlát szöszök, viszlát kellemetlen szagok! A gőzöléssel a ruhabolyhok is könnyedén eltávolíthatók, és az ételszagoknak, cigarettafüstös ruháknak is búcsút mondhatsz.

Próbáld ki, odaleszel érte: https://kutyubazar.hu/12452-kezi-fuggoleges-gozolos-vasalo.html