Egy tuti tipp a tökéletes homokóra alak eléréséhez!

Amennyiben a vállaid és a csípőd egyforma szélesek, a derekad pedig karcsú, szerencsésnek mondhatod magad. Ezt hívják homokóra alaknak. A legtöbben mindent megtennének, hogy ilyen arányokkal rendelkezzenek, de a hőn áhított forma eléréséhez általában rögös út vezet… Létezik azonban egy trükk, amivel felgyorsíthatod a folyamatot!

Különböző felmérések és tanulmányok alapján az emberek többsége a homokóra formát tartja a legnőiesebb és legvonzóbb testalkatnak. A derék és a csípő aránya ugyanis ebben az esetben a „legideálisabb”. Erről persze vitatkozhatnánk, hogy ki, mit tart szépnek és kívánatosnak, az viszont tény, hogy a többség a régi időmérő eszköz alakjára hasonlító forma mellett teszi le a voksát.

Rendszeres testmozgással, speciális gyakorlatokkal és ideális táplálkozással közelebb kerülhetsz a vágyott testalkathoz, de létezik egy eszköz, amivel egy szempillantás alatt látványos változást érhetsz el.

Azonnali hatás? Ez nem vicc!

A különböző fogyasztószerekkel- és gépekkel ellentétben a karcsúsító termo övvel már az első használat során látható eredményt érhetsz el. Ez a kütyü ugyanis nem csak megdolgoztatja a zsírpárnáidat, hanem fűzőként is funkcionál: felhelyezésével új formát adhatsz a derekadnak.

Tekerd körbe magadon, állítsd be az ideális méretet, majd rögzítsd a tépőzárak segítségével. Egy pólót felvéve senki se tudja majd megmondani, hogy segítséget vettél igénybe az alakformáláshoz, az viszont mindenkinek szemet szúr majd, hogy jobb formában vagy.

Kegyetlenül leszámol a zsírpárnákkal!

A termo öv azonban nem csak összehúzza és esztétikusabb formába hozza a felhalmozódott plusz kilókat, hanem hozzásegít a végső célod eléréséhez is. Kíméletlenül megdolgoztatja a derekadon felhalmozódott zsírréteget, a hőmérséklet növelésével ugyanis elősegíti az alakformálást. Használatával ráadásul stabilizálhatod a derekadat, valamint könnyebben el tudod érni a helyes testtartást. A méretek miatt pedig ne izgulj. M-estől egészen XXXL-esig bármilyen kiszerelésben beszerezheted.

Munkahelyen? Kertészkedés közben? Edzések alkalmával? A karcsúsító termo övet szinte bármilyen élethelyzetben használhatod. Amennyiben pedig úgy döntesz, hogy pihenni szeretnél, az alakformáló kütyüt akkor is érdemes magadon hagyni, ő ugyanis szorgosan folytatja tovább a zsírégetést!