Egy tökéletes módszer, hogy az esti olvasással ne zavard a párod!

A párod már fáradt és aludna, de te még nem tudod letenni a könyvet, amit éppen olvasol, ezért az ablakon át beszűrődő fény segítségével, félhomályban olvasod el az utolsó oldalt. Így őt nem zavarja a kislámpa, de te pedig úgy, ahogy megtudod, mi történt a fejezet végén. Ugyanez vonatkozik arra is, ha kollégiumban laksz vagy éjjel utazol repülőn, vonaton vagy egy kempingben ütnéd fel a kedvenc könyvedet, de nem szeretnél másokat zavarni vele. A megoldás a valódi könyvmolyok számára a LED olvasólámpa.

Mit jelent a LED olvasólámpa?
Egy kisméretű, praktikus, elemmel működő szerkezet olyan, akár egy áttetsző könyvjelző. Ráhelyezed az oldalra, melyet éppen olvasol, és tökéletes megvilágításba helyezi a betűket. Segítségével nyugodtan olvashatsz anélkül, hogy másokat zavarnál. A halvány, célzott fénye ugyanis nem fog feltűnni azoknak, akik még a szobában vannak. Így ez mindenki számára ideális megoldás akár egy vonaton ülsz, akár az otthonodban olvasol. Mivel könnyű és kicsi a szerkezet, a táskádban könnyen elfér.

Hogy működik a szerkezet?
Mindössze három AAA elemre van szükséged ahhoz, hogy üzembe helyezd, így áramforrás nélkül, bárhol használható a LED olvasólámpa. Ha bepattintottad az elemeket, kapcsold be és indulhat is az olvasó maraton függetlenül attól, éppen mennyi az idő. Strapabíró, ezért akár könyvjelzőként is használhatod, mikor éppen nem olvasol. 105 gramm az egész, így észre sem fogod venni, hogy nálad van.

Kinek ideális ez a speciális olvasólámpa?
Könyvfalóknak, akik rendszerint könyvvel a kezükben alszanak el. Nagy utazóknak, akik útközben szívesen szórakoztatják magukat regényekkel, útikönyvekkel, de a sötétben aló térképolvasáshoz is ideális segítséget nyújt. Akár apró betűs könyvet, akár képregényt vagy újságot olvasol szívesen, garantáltan jól látod majd a szöveget. Fehér fényének köszönhetően nem kell aggódnod a szemedért sem, biztosan nem fogod megerőltetni. Ha nem te vagy a könyvmoly, hanem a párod vagy a szobatársad, akkor is érdemes beszerezned egyet, így minden este nyugodtan, teljes sötétségben hajthatod álomra a fejed. A gyerekeknek sem kell ezentúl a takaró alatt olvasni, a zseblámpák ideje ugyanis ezen a téren már lejárt.

Motiváld a gyerekedet!
Ha nem szeret a gyermeked olvasni és szenved a kötelező olvasmányoktól is, akkor a LED olvasólámpa segítségével könnyen motiválhatod. Egy alsós gyermek ugyanis egy „varázslámpa” fénye alatt sokkal szívesebben merül bele egy – egy történetbe. Szóval, ha eddig probléma volt rávenni arra, hogy akár egy fejezetet is elolvasson, ne bánkódj! Ennek a korszaknak vége, ha ez a „mesebeli könyvjelző” segít neki eligazodni a könyvek világába.

Elnyerte a tetszésed? Itt megvásárolhatod: https://kutyubazar.hu/582-led-olvasolampa.html