Egy koccanás miatt nem kell a szerelőhöz rohannod!

Évről-évre több autó cirkál az utakon. Már Magyarországon is egyre elterjedtebb, hogy egy család akár több autót is üzemeltet. Nem csoda hát, hogy vadászni kell a parkolóhelyekre. Sajnos azonban akkor sem érezhetjük magunkat szerencsésnek, ha végre találtunk egyet…

A parkolás az egyik olyan művelet, ami sokak számára kihívást jelent. Néhány ember még több éves tapasztalattal a háta mögött is elbizonytalanodik, amikor egy szűk helyre kell bepasszíroznia a gépjárművét. Ennek ellenére megpróbálja, és éppen ez az a mozzanat, amikor a legtöbb probléma szokott adódni.

Az elkalandozott gondolatok, egy megcsörrenő telefon vagy egy hirtelen fékezés is előidézhet koccanásokat, a parkolás során viszont fokozottan megnő az autó sérülésének esélye. Az ajtók nyitogatása okozta karcolások sajnos szinte mindennaposak – bizonyára a Te gépjárműved oldalán is találhatóak apró szépséghibák –, a meghúzott karosszéria és a kisebb koccanások szerencsére azonban ritkábban történnek meg, de előfordulnak. A kérdés csak az, hogy mit lehet ilyenkor tenni?

A legveszélyeztetettebb részek

Autónk lámpái fokozott kockázatnak vannak kitéve, hiszen ezek azok a felületek, amik elsőként érintkezhetnek egy másik gépjárművel. Ilyenkor apró karcolások, méretes horpadások, rosszabb esetben pedig megjavíthatatlannak tűnő törések is kialakulhatnak. Gondoltad volna, hogy még ilyenkor is lehetőséged van rá, hogy saját magad, költséghatékonyan távolítsd el a sérülést?

Az autó lámpa javító készlet segítségével nem csak a megkarcolt és megrepedt, hanem akár a betört világítóberendezéseket is rendbe hozhatod. Nem számít, hogy elülső, hátsó, tolató-, fék- vagy irányjelző lámpa burkolatáról van szó, mindegyik rendbehozatalához lesz alapanyagod.

A víztaszító PVC lapokat egy olló segítségével könnyedén ideális méretűre szabhatod, öntapadó kialakításának hála pedig segédeszközök használata nélkül, egyetlen mozdulattal felhelyezheted a sérült felületre. A hibaelhárító készlet alkalmazása után ember legyen a talpán, aki képes lesz felfedezni, hol éktelenkedett korábban a baleset nyoma.

Egy apró sérülésnél sajnos többről van szó…

A hibák megjavítása nem csak esztétikai kérdés, hiszen az időjárási körülményektől függően további meghibásodásokat idézhetsz elő gépjárművedben, ha nem orvosolod időben a problémát. Ne várd meg, amíg az eső vagy a hó használhatatlanná teszi a kocsidat!

Amennyiben a biztosító nem fedezi a költségeidet, és nincs lehetőséged több tízezer forintot kifizetned autód rendbehozatalára, az autó lámpa javító készlet a tökéletes választás a számodra!