Egy jó vendéglátó a részletekre is odafigyel!

Gyakran járnak hozzád vendégek? Jó házigazdának tartod magad? Ha az előző kérdésekre igennel feleltél, Te vagy a mi emberünk! Szeretnénk mutatni Neked valamit, amivel mosolyt csalhatsz barátaid és családtagjaid arcára.

Ahol néhány ember összegyűlik, ott több, mint valószínű, hogy záros határidőn belül elhangzik a következő kérdés: „Ki kér kávét?” Válaszként pedig a társaság túlnyomó része biztosra veheted, hogy igennel fog felelni. Az erősség, a hosszúság, a cukor- és tejmennyiség igényének felmérése után bele is vetheted magad a fekete főzet elkészítésébe, mielőtt azonban szervíroznád a megtöltött csészéket, érdemes megállnod egy pillanatra!

Idézd meg egy kávézó hangulatát!

Te is előnyben részesíted azokat a vendéglátó helyeket, ahol gondosan odafigyelnek rá, hogy az ízek mellett a látvány is rendben legyen? Teljesen érthető, ha így érzel, hiszen egy jó szolgáltató a legapróbb részletekre is ügyel – de nincs ez másképp egy jó házigazda esetében sem. Mit szólnál hozzá, ha a saját konyhádban idézhetnéd meg egy ilyen helynek a hangulatát?

Valószínűleg meglep majd, amit mondunk, de ennek eléréséhez se előképzettségre, se kézügyességre, se koncentrálásra nem lesz szükséged. Mindössze a cappuccino díszítő sablonkészletet kell elővarázsolnod a fiókodból.

Egy apró figyelmességgel hatalmas örömet okozhatsz!

Csak tartsd az ital fölé a sablont, hints rá egy kis kakaóport vagy fahéjat, és kész is, ennyi volt. Máris megvan a szemet gyönyörködtető mestermű.

Mit szólnál egy aranyos szívecskéhez? Túl snassz? Na és egy szöveges üzenethez? Esetleg egy panda macihoz? Elég majd akkor eldöntened, ha már tudod, hogy kinek fogod felszolgálni a kreativitással fűszerezett finomságot. A 16 darabos sablonkészletben minden alkalomhoz találsz majd ideális alakzatot.

Finom kávét főzöl? Ha beveted mellé a cappuccino díszítő sablonkészletet, biztosra veheted, hogy vendégeid nem csak a kellemes ízélmény miatt emlékeznek majd vissza jó szívvel az együtt töltött időre!