Egy gyors módszer, hogy az egész lakásban tökéletes legyen a WIFI jel!

A router a nappaliban van, mert az a lakás közepe. A konyhában már akadozik a net, de sebaj, végül is ott szinte soha nincs szükség WIFI-re. Igaz, a hálószoba sarkában is gyenge a jel, így már leszoktatok arról, hogy az éjjeli szekrényre tegyétek a laptopot vagy a telefont, mert ilyenkor vagy megkapod időben az e-maileket, vagy nem. Ha már te is nevetsz magadon, amikor egy üzenet írása közben háromszor megy el a jel, egy filmet pedig úgy nézel végig, hogy előtte egy órán át töltöd, hogy lehetőleg ne a kellős közepén akadjon meg, akkor a WIFI jelerősítőt neked találták ki!

Hogy működik a WLAN WIFI repeater?
Ez tulajdonképpen egy jelerősítő jelismétlő, melyhez mindössze egy működő routerre, valamint egy konnektorra lesz szükséged. Ez a szerkezet ugyanis megnöveli a vezeték nélküli hálózat hatótávját. Mivel minden WLAN szabványhoz illik 11 Mbit/s – 300 Mbit/s-ig, nem kell vacakolnod azzal, hogy beazonosítsd a sajátodat, ráadásul egyszerre több számítógépet is csatlakoztathatsz a jelerősítőre. Ráadásul mivel hordozható, nem csak otthon használhatod. Lehet erősebb neted kávézóban, könyvtárban, nyaralóban, szállodában, de akár a munkahelyeden is. Jól hangzik, nem igaz?

Hogy lehet beüzemelni a WIFI jelerősítőt?
Valójában nagyon egyszerű a használata, ha egyszer beüzemelted, állandóan használhatod.

Mutatjuk, milyen egyszerű:

  1. Helyezd a konnektorba a WLAN WIFI repeatert!
  2.  A számítógépeden csatlakozz a Wifi-Repeater hálózathoz, majd írd be a böngésződbe a következő számsort: 192.168.10.1
  3. Nyomj egy entert, majd a töltsd ki a felbukkanó felhasználónév és jelszó részt, majd kattints a Repeater gombra! (Username: admin; Password: admin)
  4. Válaszd ki azt a hálózatot, melyről a saját neted megy. A továbbított hálózatod neve innentől kezdve Repeater ssid lesz.
  5. A jelszó ide ugyanaz lesz, mint amivel a WIFI hálózati jelszavához lépsz be.
  6. Ha azt látod a monitoron, hogy Change setting successfully, sikerült a kapcsolódás!

Miért praktikus a WIFI jelismétlő használata?
Nem kell többé aggódnod amiatt, hogy belassul a net, miközben éppen egy fontos munka kellős közepén vagy. Simán betöltenek majd a játékok és a filmek is, de a zene sem akadozik majd. Gond nélkül megnézheted a kedvenc sorozatod legújabb részét egy kávézóban vagy panzióban is, de használhatod párhuzamosan az online képszerkesztőt zenehallgatás közben probléma nélkül. Sőt, ha éppen egy hosszabb anyagon dolgozol, bátran nyiss meg több ablakot is a böngésződön, nem fog belassulni a rendszer!

Elnyertet tetszésed? Szeretnéd, hogy mindenhol legyen wifi?  Itt megvásárolhatod: https://kutyubazar.hu/851-wlan-wifi-repeater-jelismetl-konnektorba.html