Egy gyors és hatékony módszer az apró karcok eltávolítására

Reggel, ahogy leértél az újonnan vásárolt autódhoz, karcolásokat pillantottál meg rajta? Netán a régi kedvenc csotrogányod van egyre gyűröttebb állapotban, és szeretnéd kicsit helyrepofozni?

Baleset, kavicsfelverődés, faágak, állati karmok, emberi vandalizmus egyaránt okozhatnak olyan felületi sérüléseket, amelyeket nem szívesen látsz az autód fényezésén.

Bárhogyan is történt, ne keseredj el, van megoldás. Nem, nem kell rögtön a szívedhez kapnod és a fényező telefonszámát keresgélned a telefonodban. Nem kell napokat, heteket várnod az időpontra, amikor végre a te autódra is sor kerül. Attól sem kell tartanod, hogy az egyik elem más színű lesz, mert nem sikerül kikeverni a megfelelő színkombinációt.

A megoldás a te kezedben van. Pontosabban a te kezedben lehet. Egyetlen tollvonással karcmentessé teheted a kocsidat. Teljesen mindegy, milyen színről, évjáratról, típusról, vagy lakkozásról beszélünk, ez a pici karceltávolító toll megoldást kínál szorult helyzetedre.

Használata gyerekjáték, semmilyen szaktudást nem igényel. A toll hegyét illeszd bele a műanyag tollba, és pumpáld addig, amíg a benne lévő folyadékot magába nem szívja. Ha már nedves a hegy, akkor húzd végig a kezelendő felületen, és hagyd, hogy az UV sugarak hatására az oldat megkössön. Töröld át a felületet egy száraz kendővel, és voilá, láss csodát, a karcolás teljesen eltűnt.

További jó hír, hogy a toll ugyanezzel a módszerrel motor, vagy kisebb hajó sérüléseinek korrigálására is használható. Mivel mindenfajta fém és műanyag felületre kiváló, ezért akár háztartási eszközök, mosógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő külső felületének javítására is alkalmas.

Sőt: a karcolás következtében kialakuló rozsdásodás is megelőzhető vele. Ennél egyszerűbb, olcsóbb megoldás nem is létezhetne.