Egy éles pengére bármikor szükséged lehet!

Belegondoltál már, hogy egyetlen kés hány élethelyzetben segíthet ki a bajból? Szúrás, szeletelés, hámozás, pucolás, aprítás, hasogatás…és még sorolhatnánk, hogy mi mindent hajthatsz végre egyetlen borotvaéles pengével. Szeretnéd, hogy egy ilyen univerzális eszköz mindig kéznél legyen, de a hagyományos bicskát nem tartod ideális választásnak? Létezik egy még jobb megoldás.

A különböző kések és késszerű eszközök az emberiség egész történetét végigkísérték. Kezdetben elsősorban vadászeszközként vették hasznát, az idő múlásával pedig az étkezések szerves részévé is vált. A vágóeszközök használatának manapság már sokkal szélesebb a palettája: egy kerti grillezés, egy erdei túrázás, egy délutáni kertészkedés, egy hétvégi halászat vagy vadászat esetén szinte elengedhetetlennek érezzük, hogy magunknál tartsunk egy vágóeszközt.

Te is tisztában vagy vele, hogy rengeteg helyzetben megkönnyíthetnéd a saját dolgod, ha néhány pillanat alatt előránthatnál egy kést, ennek ellenére nagy valószínűséggel most sem tudnék kölcsön kérni tőled egyet, ha szükségem lenne rá. Pedig létezik egy mesterien megtervezett kis szerkezet, amit tényleg mindig magadnál tarthatnál.

Személyigazolvány, bankkártya, rozsdamentes acélpenge

Bizony-bizony. A bankkártya alakú rozsdamentes acélpengét a legfontosabb irataid mellett, a pénztárcádban is tárolhatod. A kütyü első ránézésre egy fekete kártyalapnak tűnik, de néhány mozdulattal egy teljes értékű kést varázsolhatsz belőle. Fordítsd el a biztosító reteszt, hajtsd ki a pengét, lapítsd le a kártya két oldalát, és máris kezedben tarthatsz egy tűhegyes és borotvaéles vágóeszközt.

A mindennapi tevékenységek mellett egy ilyen kis eszköz akár életmentő is lehet. Egy autóbaleset után a biztonsági öv elvágása a testi épséged megóvását is jelentheti, de akár önvédelmi eszközként is hasznát veheted.

Egy könnyen tárolható zsebkésre vágysz? Megtaláltad az ideális választást!