Csillogó és tiszta padló 3 perc alatt

Kutya, macska, gyerekek, ezer meg egy ok, amiért naponta legalább négyszer feltörlöd otthon a padlót. Majd mikor vendég érkezik a házhoz, jön a szabadkozás, annyiszor felmostam, mégsem látszik. A hosszú percek, amikor azt várod felszáradjon, amikor hiába minden, mégis foltos, és már eleged van az egészből, és nem, nem érted a szomszéd padlója mitől fényesebb.

És bizony, ahol a folt, ott a baktérium is. Milliárdnyi. Mert hiába a felmosó, hiába csavarod ki a vizet, a piszkos víz akkor is visszakerül a padlóra, majd jön a gyermek, leejti a falatot, és a tőle megszokott pillanat alatt tűnik el a szájában. És jön a baj, a betegség, a kutyák, cicák által behozott piszok, és annak milliónyi veszélye. Évente rengeteg gyermek kerül kórházba hazánkban, mert nem megfelelőek a higiéniai körülmények, annak ellenére, hogy a lakásban valóban rend és tisztaság uralkodik. Egyre többen vásárolnak tudatosan, hogy szeretteiket minél kevesebb szennyeződés, vagy egészségre ártalmas szerekkel való találkozás érje. Mert akit szeretünk, óvjuk. És tesszük mindezt tudatosan, minden apró részletre gondosan odafigyelve.

Ki az a háziasszony, akinek már legalább egyszer nem jutott az eszébe az, hogy a baktériummal teli vizet viszi újra és újra a padlóra, ami megszáradva látszólag talán tiszta, de korántsem higiénikus? Mert bizony hiába csavarjuk ki a felmosó fejet, nem tudjuk eléggé, így a szennyezett víz kerül ismét a padlóra, ami amellett, hogy foltos hatást kelt, egészségtelen is. Hiszen könnyebben jön a por, ami a csecsemők esetében, akik idejük nagy részét a földön töltik könnyen asztmához vezethet. Arról nem is beszélve, hogy az első életévük a felfedezés aktív teljességében zajlik. És amit a földön találnak, rögtön a szájukban végzi. És így van ez jól. A mi felelősségünk megóvni az apró felfedezőket a padlón található por és szennyeződések káros hatásától.

Ezt most könnyűszerrel megteheted, ha megismerkedsz a mikroszálas felmosó val, ami amellett mikroszálas felmosó fejének köszönhetően a legapróbb szennyeződést is felszedi a padlóról, a járólapról, egyetlen szempillantás alatt válhat valóban tisztává a padló.

A 360 fokban forgatható fejnek köszönhetően mindenhová befér, így nem kell apró, megbúvó porszemektől sem tartanunk, és nem utolsó szempont a higiénia sem. A felmosás után a forgótál segítségével szinte szárazra csavarható a fej, így nem kell attól tartanunk, hogy a baktériumokkal hemzsegő vizet visszük ismét a padlóra.

Egyetlen eszköz, amely forradalmasítja a háztartást, és hosszú perceket ad vissza az életedből, amit annak szentelhetsz, ami, és aki igazán fontos. Hiszen minden egyetlen döntéssel kezdődik