Csempészd vissza a bubikat a palackba!

Ugye veled is előfordul néha, hogy nem tudsz ellenállni a szénsavas üdítők csábításának? Tisztában vagy vele, hogy többségük csordultig tömve van cukorral és kalóriával, de egyszerűen képtelen vagy elhallgattatni a fejedben azt a gonosz kis hangot, ami arra ingerel, hogy felbonts egy palackot. Ezzel mindannyian így vagyunk… Igen ám, de mi a helyzet olyankor, ha a kupak elcsavarásakor elmarad a szisszenés?

Gyorsan az elején le is szögezhetjük, hogy a szénsavas üdítőitalok rendszeres fogyasztásával olyan problémákat vehetsz a nyakadba, amikkel egy kis önuralom tanúsításával valószínűleg nem kéne szembe nézned. Kutatások ezrei támasztják alá, hogy a töménytelen mennyiségű cukorral, mesterséges színezékkel- és ízfokozóval dúsított italok szürcsölgetésével többek között a cukorbetegség, valamint a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is drasztikus mértékben növelheted. Amennyiben tehát minden napot édes löttyök elfogyasztásával nyitsz vagy zársz, érdemes egy kicsit elgondolkodnod…

A hangsúly a mértéken van!

És akkor jöjjön a másik oldal: még a dietetikusok is azt mondják, hogy tudatos- és egészséges életvitel mellett alkalomadtán belefér egy kis bűnözés. Amennyiben aktív életet élsz, és odafigyelsz rá, hogy mi kerül a tányérodra, nyugodtan letörhetsz néha egy kocka csokit vagy felhörpinthetsz egy pohárka üdítőt. Nem ezek az apró kilengések lesznek, amik károsan hatnak majd az egészségi állapotodra.

Annyi bubit tehetsz bele, amennyit csak szeretnél!

Megkívántál egy szénsavas üdítőt? Vannak azok az alkalmak, amikor engedhetsz a kísértésnek! Egyetlen probléma szokott ilyenkor felmerülni: mit lehet olyankor tenni, ha (nagyon helyesen) nem iszod meg az egész palack tartalmát, viszont nem szeretnél lemondani az apró buborékok pezsdítő élményéről még napokkal az első felszisszentés után sem? Erre találták ki a szénsavasító kupakot!

Ugye, hogy Neked sem esik már olyan jól kedvenc üdítőd, ha távozik belőle a szénsav? Kiönteni bizonyára nem szeretnéd, de a kortyolgatása sem esik már olyan jól. Na ilyenkor kell a gyári kupak helyett rögzíteni a pezsdítő szerkezetet. Csak néhány nyomás az egész, és ismét olyan lesz, mintha elsőre csavarnád el a kupakot.

A szénsavasító kupak használatával pillanatok alatt pótolhatod a hiányzó buborékokat, így elkerülheted, hogy szénsavmentes itókát kelljen kortyolnod vagy a palack tartalma a lefolyóban kössön ki!