Bűzlik a kezem… Mit tehetek?

Hosszas főzőcskézés, tornyosuló mosatlanok, éhes és türelmetlen családtagok, kellemetlen szagú és kiszáradt kezek. Csak néhány apróság, amivel minden háziasszonynak szembe kell néznie, ha a konyha felé veszi az irányt. Ezek a problémák szinte elkerülhetetlenek, de akad közöttük olyan, amire létezik hatékony megoldás!

Bizonyos konyhai tevékenységeket egyszerűen képtelenség megúszni anélkül, hogy órákig – rosszabb esetekben akár napokig is – kellemetlen szagú legyen a kezünk. A halpucolást még csak-csak el tudjuk kerülni, hiszen nem vagyunk egy nagy halfogyasztó nemzet, de a hagyma és fokhagyma aprítás a mindennapi életünk része. Kevés olyan magyaros fogás létezik ugyanis, amihez ne lenne szükségünk ezekre az orrfacsaró finomságokra. Kíváncsi vagy, hogyan úszhatod meg a hagymák feldolgozását szagmentes kézzel? Mutatjuk!

Szappan? Neeeem, ez több annál!

Az acél szappan mesterséges tisztítószerek nélkül, azonnali gyógyírt kínál a bűzölgő kéz problémájára! Nem kell mást tenned, csak vizezd be a kütyüt, és dörzsöld át vele a kezed – mintha csak egy hagyományos szappant használnál. A rozsdamentes acélnak köszönhetően minden kellemetlen szag pillanatok alatt elillan a kezeidről.

Csak egyszer kell megvenni!

Erre a praktikus kis kütyüre csak egyszer kell beruházni, hiszen huzamosabb használat után sem romlik a minősége. Akár évekkel később is ugyanolyan hatékonysággal fejti ki hatását, mint új korában. Amennyiben általában a Te feladatod a főzőcskézés, vagy egy étterem konyháján dolgozol, akkor ez a kütyü nélkülözhetetlen a számodra.

A kezeid is hálásak lesznek érte!

A különböző tisztítószerek gyakori használata kiszáríthatja a kezeidet, ráadásul az illóanyagok sem garantálják, hogy teljes mértékben eltűnik a tenyeredről és az ujjaidról a zavaró bűzforrás. Az acél szappan alkalmazásával viszont biztos lehetsz benne, hogy a kellemetlen szagok teljesen eltűnnek majd a kezeidről!

Csak dörzsöld meg, mintha a dzsinnek a lámpáját simogatnád. Még kívánnod sem kell, a csoda anélkül is megtörténik majd. ?