Búcsút inthetsz a kérges és berepedezett sarkaknak!

A talpadat végigsimítva olyan érzésed van, mintha egy durva csiszolópapírt dörzsölgetnél? Ránézésre egy szikes talajhoz tudnád hasonlítani a felületét? Még a családtagjaid előtt is rejtegeted a lábaidat, mert úgy érzed, hogy ápolatlan hatást keltenek? Ez butaság! Néhány perc alatt megszabadulhatsz az elhalt szarurétegtől!

A jó idő közeledtével egyre nehezebb elkerülni, hogy elővillanjanak a sarkaid és a lábujjaid. Amennyiben Te sem szeretnéd a perzselő forróságban zokniba és cipőbe préselni a virgácsaidat, érdemes búcsút intened a megkeményedett és berepedezett bőrfelületeknek.

Nem csak esztétikai probléma

A repedéseket általában a nem megfelelő hidratálás okozza, de a láb kiszáradásának egyéb okai is lehetnek:

– időjárás (az erős napsugárzás kiszáríthatja a kikandikáló részeket)
– kevés folyadék fogyasztása
– hiányos lábápolás
– túl forró vízzel tisztálkodás vagy hosszú fürdőzések
– szárító hatású szappan használata
– túlzott igénybevétel

Az elhanyagolt talpak akár egészségügyi veszélyeket is rejthetnek magukban, a mélyebb repedések könnyen elfertőződhetnek, ezért nagyon fontos, hogy odafigyelj a megfelelő és mindennapos lábápolásra. Amennyiben ilyet tapasztalsz, mindenféleképpen fordulj bőrgyógyászhoz!

„Ma este végre a sarkamra állok, az lesz a program, amit én akarok…”

A forgófejes lábradír használatával talpaid állapota biztosan nem fog korlátozni abban, hogy olyan programokat szervezhess, ahol fedetlen lábakkal kell megjelenned. Többé nem lesz okod rejtegetned a talpaidat, nyugodtan belebújhatsz kedvenc szandálodba vagy papucsodba, és a strandon vagy az uszodában sem kell szégyenkezned az elhalt szaruréteg miatt.

Kapcsold be a készüléket, a radírozó fejegység pedig azonnal munkához lát. Apró méretének köszönhetően akár a lábujjak közötti, nehezen hozzáférhető területet is kényelmesen elérheted, és kíméletesen, teljesen fájdalommentesen, mégis tökéletes alapossággal tüntetheted el az elszáradt bőrfelületeket.

Nem számít, hogy mennyi idős vagy, a fiatalos és puha lábak számodra is elérhetőek. Ha a forgófejes lábradírt használod, nem lesz több takargatnivalód!