Bármelyik kifli lehetsz, kényelmes lesz a szundikálás!

Kiskifli? Nagykifli? Te melyik pózt részesíted előnyben? Amennyiben esténként nem egyedül hajtod álomra a fejed, akkor a bárányszámlálás előtt minden bizonnyal fel szokott merülni a ki öleljen kit kérdése. Ha téged karolnak át, viszonylag könnyedén meg tudod találni a kényelmes pozíciót, na de mi a helyzet olyankor, ha rád esik a nagykifli szerepe?

Az ölelő póz néhány percig könnyedén kivitelezhető, de előbb utóbb megoldást kell találnod arra a problémára, hogy hova tedd az alulra eső kezedet. Párnát formálva begyűrheted a fejed alá, megpróbálhatod begyömöszölni a párod nyakához, esetleg a feje fölött is kinyújthatod. Ideiglenesen mindegyik jó megoldásnak tűnhet, de szembe kell nézned az elkerülhetetlennel: hamarosan 1000 tű szúrja majd a végtagjaidat.

Egyik kiflinek sem kell zsibbadnia!

Ugye nem kell bemutatnunk azt a kellemetlen helyzetet, amikor az ébresztő megcsörrenése után úgy érzed, mintha késsel döfködnék a kézfejeidet? Arról nem is beszélve, ha annyira elnyomorítod a végtagjaidat, hogy magasba emelve a teljes érzéketlenségnek köszönhetően arcon csapod magad? Nem is lehetne jobban kezdeni a napot…nem igaz? Az ívelt, memóriahabos párna beszerzésével többek között ezek azok a kellemetlenségek, amiknek egy életre búcsút inthetsz!

U alakú kialakításának köszönhetően soha többé nem jelent majd problémát az útban lévő kéz elvezetése. Csak nyújtsd ki kényelmesen a mancsodat, helyezd fölé a párna üreges részét, ezután pedig párod anélkül helyezkedhet el a közeledben, hogy elnyomorítaná a kezeidet.

Magányos farkasoknak is tökéletes választás!

A különleges formatervezésű alvásjavító kütyü nem csak párkapcsolatban élők számára lehet hasznos. A speciális párna mereven, mégis kényelmesen támasztja meg a vállaidat, valamint a nyakadat, ezáltal pedig csökkenti a gerincoszlopodra nehezedő nyomást. A pamut és selyem borításnak, valamint a pihe-puha memóriahabos töltetnek köszönhetően pedig a bárányok számlálgatása is sokkal könnyebben megy majd.

Ints búcsút a zsibbadó tappancsoknak, az elgémberedett nyaki izmoknak és a forgolódásokkal tarkított éjszakáknak! Az ívelt, memóriahabos párna beszerzésével minden reggel úgy ébredhetsz fel, mintha egy ötcsillagos szálloda hálószobájában hajtottad volna álomra a fejed.