Az örök kérdés: „Mivel lephetném meg?”

Vannak azok az emberek, akik imádják kiélni a kreativitásukat, és folyamatosan azon gondolkodnak, hogyan lehetne valami igazán különlegeset alkotni. Számukra az ajándékok készítése nem a keserves fejtörés, hanem az önfeledt szórakozás szinonimája. Szeretnéd, ha ez rád is igaz lenne, de úgy érzed, hogy az alkotás nem az erősséged? Létezik olyan eszköz, ami elfedheti ezt a „hiányosságodat”.

Emlékezz vissza egy kicsit az elmúlt évek jelentősebb eseményeire! Hányszor fordult elő, hogy Karácsony előtt néhány nappal még fogalmad sem volt, hogy mit teszel majd december 24-én a fa alá? Hányszor törted azért napokig a fejed, mert nem tudtad eldönteni, hogy mivel lepd meg rokonaidat vagy barátaidat a születésnapjuk alkalmából? Hányszor forgolódtál éjszaka azon tanakodva, hogy mivel kéne előrukkolni a házassági évfordulótok alkalmából?

Tegyük fel, hogy megszületett az ajándékötlet. Ilyenkor találod szembe magad a következő megválaszolandó kérdéssel: „Rendben, hogy kitaláltam az ideális ajándékot, de vajon tényleg örülni fog neki az illető?” Ajándékozni mindannyian szeretünk, de igazán boldogok akkor lehetünk, amikor a meglepetés átadásakor őszinte örömöt pillantunk meg az ünnepelt arcán.

Szeretnéd megkímélni magad a fejtöréstől, és azt akarod, hogy az ajándékod garantáltan célba találjon? Mutatunk valamit, aminek a segítségével elkészítheted a tökéletes szuvenírt!

Készítsd saját kezűleg!

A kézzel készített meglepetések sose fognak kimenni a divatból. Amikor egy ajándék mögött látjuk a munkát, akkor érezzük leginkább, hogy a készítője számára igazán fontosak vagyunk. Szeretnéd, hogy a következő alkalommal hasonlóan érezzék magukat azok, akiket meglepsz valamivel? A gravírozó toll segítségével az egész családnak személyre szóló szuvenírt készíthetsz!

Tekints a szerkezetre ugyanúgy, mint egy hétköznapi íróeszközre. Mindössze annyit kell tenned, hogy a hüvelykujjaddal megnyomod a bekapcsológombot, és enyhén odanyomod a kütyü hegyét a díszítendő felülethez. Innentől ugyanúgy használhatod, mintha egy ceruzával írnál vagy rajzolnál a papírlapra . Hogy mit is pontosan? Annak csak a képzeleted szabhat határt…

Varázsold különlegessé a hétköznapi tárgyakat!

Fa? Fém? Üveg? Nem számít! A gravírozó toll segítségével bármelyik felületet feldíszítheted. Nincs kézügyességed, ezért kihívást jelentene ábrákat rajzolni? Egyszerűen csak írd rá a megajándékozandó személy nevét. Hidd el, hogy már ezzel is sokkal személyesebbé teheted a meglepetést.

Az ajándék értékét nem az ára határozza meg. Vegyél egy egyszerű poharat, tollat vagy egy aprócska fémlapot, és lehelj beléjük életet! Meglátod, hogy hatalmas örömöt okozol majd velük!