10% kedvezmény!
Nem nyert!
15% kedvezmény!
Újra pörgetés
20% kedvezmény!
Nem nyert!
10% kedvezmény!
Újra pörgetés
15% kedvezmény!
Nem nyert!
20% kedvezmény!
Újra pörgetés
Rólunk GYIK Blog

Az autód készen áll, hogy kényeztessen!

Ugye egyetértünk abban, hogy kevesen vannak, akik reggelente vidáman és kipihenten indulnak el dolgozni? Pláne télen, amikor a Nap sugarai sem segítenek az ébredésben, a csípős hideg pedig gondoskodik róla, hogy minden porcikánk beleremegjen, amikor ki kell tennünk a lábunkat lakásunk ajtaján. És akkor a 10-15 perces autóindítási mizériáról még szót sem ejtettünk...

Nincs ezen mit szépíteni: az ébredés utáni első óra mindenkinek nehezen telik....ha pedig kocsival indulsz munkába, a reggeli rituálé nem ér véget az öltözködés, reggelizés és fogmosás hármasával. Négykerekűdet is fel kell készíteni az éjszakai fagyoskodás utáni zötykölődésre.

Elég volt a kellemetlenségekből!

Még be sem értél a munkahelyedre, a nehézkesen induló autó, a hidegben vacogás és a jégkaparászás miatt máris elment a kedved az egész naptól? Itt az ideje, hogy ellazulj és feltöltődj mielőtt beérsz a munkahelyedre! Csak kapcsold be a masszázs funkciót, pöccintsd be az ülésfűtést, és add át magad az élvezeteknek! Nem rendelkezik ilyen extrákkal a gépjárműved? Semmi probléma!

Ennyi mindenkinek jár!

Nem kell több millió forintot összekuporgatnod, hogy vehess magadnak egy kényelmi funkciókkal ellátott csodajárgányt. Néhány ezer forintért cserébe 10-20 éves gépjárműved is felturbózhatod a hőn áhított extrákkal. A fűthető autós masszázsülés beüzemeléséhez mindössze egy szivargyújtóra lesz szükséged.

<

Autód típusától függetlenül az ellazulást biztosító kütyüt néhány mozdulattal könnyedén rögzítheted, ezután pedig már csak azt kell beállítanod, hogy milyen intenzitású legyen a kényeztető masszázs, és mennyire hevüljenek fel a hideg űző fűtőszálak. Ennyire egyszerű!

Lepd meg magad egy fűthető autós masszázsüléssel, és hidd el, hogy teljesen másképp tekintesz majd a nyirkos, nyálkás, fogvacogtató reggelekre!

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is! ;-)