Anyu, kérlek, ne kapcsold le…!

Bizonyára emlékszel még arra az érzésre, amikor szüleid kisétáltak esténként a szobádból, és egyetlen mozdulattal minden fényforrást kiiktattak. Ilyenkor természetesen minden árny életre kelt, az ágy alól és a szekrények mélyéről pedig olyan hangok szűrődtek ki, amikre sose sikerült magyarázatot találni. Szeretnéd, hogy gyermekednek ne kelljen hasonló élményeket átélnie?

Nem szégyen, ha egy koromsötét helyiségben hatalmába kerít a félelem, ilyenkor ugyanis „elveszítjük” látásunkat, az egyik legfontosabb fogódzónkat, ami a tájékozódásban a segítségünkre lehet. Gondolj bele – ha a saját gyermekkori emlékeket nem sikerül előidézni –, hogy mit tapasztalhat meg ilyenkor egy kisgyerek, akinek egyedül kell megküzdenie csapongó gondolataival egy fény nélküli szobában.

Amikor az egyik legősibb félelem eluralkodik

Gyermekkori negatív élményeinket – ami sok esetben a sötétséghez kötődik – gyakran még idősebb korban is magunkkal cipeljük, és akár egy lekapcsolt villany is előidézhet olyan, rég elfojtott emlékeket, amikről már azt hittük, hogy réges-régen elfelejtettük. A horror filmek is tökéletes generátorai az éjszakai rémálmoknak és az ágyban forgolódásnak, így nem ritka, hogy még idősebb korban is problémát jelent megnyomni elalvás előtt a villanykapcsolót.

A fény az éjszakában

Az unikornis lámpa nem csak tökéletes éjjeli fényként funkcionál, hanem a gyermeked vagy akár a saját szobád is feldobhatod aranyos formájával és megnyugtató színeivel – hogy állandó vagy váltakozó legyen az árnyalata, azt Te döntöd el!

Többé az éjszakai wc-re járás sem jelent majd problémát. Elég csak megragadni a vezeték nélküli fényforrását, és az illemhelyhez vezető út teljes biztonságban megtehető – szörnyek sem ugranak majd elő a legváratlanabb helyekről, és a folyosón felejtett játékok sem jelentenek majd bosszúságot. A kütyü fogyasztása miatt pedig ne aggódj, a szerkezet ugyanis energiatakarékos, ráadásul biztosítva van túlmelegedés ellen is.

Segíts legyőzni a félelmét! Kapcsold fel az unikornis lámpát, és legyenek nyugodtak az éjszakák.