A nyelvnyújtogatás összehozza a családot!

A filmekben és a reklámokban mindig olyan összetartóak és vidámak a családok. Együtt vacsoráznak, közösen ünneplik meg a jeles napokat, odafigyelnek egymásra és nagyokat nevetnek. Te is mindig ilyen légkörre vágytál, de a való életben csak nagyon ritkán sikerül ezt átélned? Itt az ideje, hogy változtass a helyzeten!

Szomorú belegondolni, de szembe kell nézni a ténnyel: egyre jobban eltávolodunk egymástól. Éjjel-nappal a telefonunkat nyomkodjuk, otthon beülünk a tévé vagy a számítógép elé, utazások alkalmával pedig első dolgunk, hogy bekapcsoljuk a rádiót. Pedig minden nap lenne rá lehetőség, hogy beszélgessünk a családtagjainkkal, jobban megismerjük a kollégáinkat vagy beszédbe elegyedjünk a járókelőkkel, de inkább hagyjuk, hogy beszippantsanak bennünket a digitális világ vívmányai.

A mai fiatalok…

Az Y, Z és alfa generáció számára teljesen természetes dolog, hogy mobil eszközök és internet segítségével tartják fent a kapcsolataikat, és oldják meg a problémáikat, de a 80-as évek előtt születettek életében is egyre nagyobb szerepet kapnak a technikai eszközök. Vitathatatlan, hogy a digitalizációnak megszámlálhatatlan előnye van, viszont a társas kapcsolatainkat tekintve már kevésbé pozitív a helyzet.

Mindenki együtt – Mint egy igazi család

Ugye téged is örömmel töltene el, ha leülnél az étkezőasztalhoz, körbe nézve pedig mosollyal a szájuk szélén ott ülne mindenki, aki fontos számodra? Csak csődítsd össze a hozzátartozóidat és a barátaidat, a többit pedig bízd rá a kaméleon társasjátékra!

Állítsátok fel a bogaras lapokat, vegyétek fel a nyelvöltögető maszkokat, és indulhat az önfeledt szórakozás. Miután a játékmester kihúzta és bekiabálta a következő célpontot, elindulhat a harc az áldozat levadászásáért. Ezután pedig nem számít, hogy résztvevője vagy csak nézője vagy az eseményeknek, a rekeszizmokat megdolgoztató kacagás garantált!

Gyerekek, szülők és nagyszülők jókedvűen együtt az asztalnál? Naná! A kaméleon társasjátékkal ez könnyedén megoldható! Maszkokat fel, és induljon a szórakozás!