Amikor a KütyüBazár Kütyüzik

Ha valaki megkérdezné tőlem, mit szeretek a legjobban a munkámban, egész biztos azt válaszolnám: a változatosságot. Nap, mint nap újabb Kütyükkel találkozok, amikről sokszor azelőtt még nem is hallottam és nekem kell felfedeznem a papírcsomagolások alatt rejlő titkokat, a működésük fortélyait.

Volt már eset, hogy sajnos csalódással végződött az ismerkedés, de a negatív élményeket elnyomják azok a pozitív találkozások, amikor igazi szerelmek születtek.

Mai bejegyzésünkben szeretnénk veletek megosztani, hogy a mi kis csapatunknak melyik Kütyü vált örök kedvencévé.

Dávid: Laptop hátizsák USB interface- el

„Ha új táskát választok magamnak, mindig szem előtt tartom a praktikusságát, de emellett a stílus és a desing is legalább ennyire fontos számomra. Mivel a munkám megköveteli az állandó közösségi oldalakon való jelenlétet, a telefonom szinte egész nap a kezemben van.”

„Sajnos viszont az okostelefon számos pozitívuma mellett az egyik nagy hátránya a gyorsan merülő akkumulátor. A hátizsákba beépített USB csatlakozónak köszönhetően könnyen tölthetem a telefonomat, még akár az utca kellős közepén is, anélkül, hogy ez bármiben is akadályozna.”

Niki: Tejhabosító

„A korán kelés sosem volt az erősségem. A kávé igen hamar vált számomra lételemmé. Viszont olykor szeretem megtörni a szürke hétköznapok unalmas rutinját és meglepni magam valami ínycsiklandó kávékülönlegességgel.”

„A tejhabosítónak hála, nem kell a legközelebbi kávézóig vonszolnom magam fél éber állapotba, hanem könnyedén és gyorsan elkészíthetem a kedvenc lattémat akár a saját konyhámban is. Hiszen minden kávéfüggő jól tudja: kávézni mindenütt jó, de azért a legjobb mégis csak otthon.”

Ádám:  ELFIE kamerás zseb drón

„Szeretek kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, a drónok pedig már az első pillanattól kezdve felkeltették az érdeklődésemet. Teljesen más perspektívából ismerheti meg az ember így a világot.”

„Sajnos azt még nem mondhatom el magamról, hogy a drónok szakérőjévé váltam, de kezdőként az ELFIE kamerás zseb drón tökéletes választásnak bizonyul.  Még az olyan analfabéták, mint én is könnyedén elboldogulnak vele.”

Judit: Béka formájú optikai egér

„Mivel a napom nagy részét az irodámban töltöm, szeretem magamat olyan dolgokkal körülvenni, amik otthonosabbá varázsolják a környezetemet. Töretlenül vallom, hogy a jó munkavégzéshez nem csak a komfort és a kényelem, de a jó hangulat is legalább annyira szükséges.”

„Ez a kis béka alakú számítógépes egér sajnos szőke herceggé nem tud átalakulni, de mindig mosolyt csal az arcomra. Még akkor is, ha halomban állnak a teendők az asztalomon.”

Neked is van kedvenced Kütyüd? Akkor oszd meg Te is a szenvedélyed legújabb tárgyát a Kütyüzz és Nyerj játék keretein belül. Az élményekért cserébe mi is megajándékozzuk a leglelkesebb kütyürajongónkat, aki a legtöbb lájkot gyűjti össze a fényképére, 50.000 forinttal.  Ha felkeltette az érdeklődésedet a játék, ITT olvashatsz róla.