Amerikai palacsinta vagy tojás?

Íme, egy kütyü, amivel nem csak, hogy ínycsiklandozó ételeket készíthetsz, de időt és energiát spórolhatsz meg magadnak, extra kényelmes használata mellett! Ezen túl pillanatok alatt elkészítheted kedvenc rántottádat, tükörtojásodat vagy épp amerikai palacsintádat!

Gyakran ébred benned is olyan érzés, hogy gyorsan össze kéne ütni valami finomságot, de se ötleted, se kedved nincs hozzá? Szeretnéd valamivel feldobni a sütés-főzés unalmas perceit és végre valami igazán finomat és különleges ételt tenni az asztalra? Akkor ez a kütyü Neked lett kitalálva!

Isteni finom amerikai palacsinta, rántotta vagy tükörtojás mindössze néhány perc alatt?
A szilikon tojás- és palacsintasütő formával még akár a reggeli rohanásban is rövid időn belül elkészítheted kedvenc és különleges ételeidet! A szilikon tojás- és palacsintasütő forma 7 rekeszből áll, amit a saját, vagy éppen a családod szájíze
szerint külön-külön ízesíthetsz. A szilikon forma kialakításának köszönhetően, palacsinta sütésénél egyszerre fordíthatod át
az összes palacsintát úgy, hogy a szilikon fül speciális anyagának köszönhetően az nem melegszik át. Így nem kell attól tartanod, hogy megégeted vele magad!

A szilikon tojás- és palacsintasütő forma elsősorban tükörtojás, rántotta vagy amerikai palacsinta sütésére alkalmas, ám ha elég leleményes vagy, fantáziadús ötleteidet kipróbálhatod más ételeken is. Kialakításánál a tervezők minden igényt figyelembe vettek, így arra is gondot fordítottak, hogy az ételek ne ragadjanak bele a formába! Sütésre fel és indulhat az izgalmasnál izgalmasabb ételkészítés! A szilikon tojás- és palacsintasütő formával az ételek elfogyasztása is kellemesebb!

KATTINTS IDE és kukkantsd meg egyik tuti receptünket palacsintához!