A Ti segítségetekkel sikerülhet!

Kilencedik alkalommal indították útjára a hazai webáruházak versenyét, Az Ország Boltja névre keresztelt megmérettetést. A szervezők célja, hogy évről-évre bemutassák a minőségi e-kereskedelmi vállalkozásokat, és a magyar online piactér töretlen fejlődését – ezzel is növelve az internetes kereskedelembe vetett bizalmat. Szeretnéd befolyásolni, hogy kik kapják meg a 2019-es díjakat? Van rá lehetőséged!

A Ti kezetekben van a döntés!

A népszerűségi díj (amiért a KütyüBazár.hu is versenybe száll) különlegessége, hogy nem egy szakértő zsűri döntése, hanem a vásárlói voksok alapján ítélik oda. A szervezők az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével szeretnék megtalálni és bemutatni a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat.

Hálásak vagyunk Nektek az elmúlt évekért!

2015, 2016 és 2017 után tavaly zsinórban negyedszer sikerült elnyernünk Az Ország Boltja népszerűségi díjat. Nem tudjuk elmondani, hogy milyen sokat jelent ez Nekünk, és leírhatatlanul hálásak vagyunk Nektek, hogy támogatjátok az erőfeszítéseinket, ezzel pedig örömöt okoztok az egész csapatnak (az alábbi videóban a 2017-es díj ünneplésébe pillanthattok bele).

A 2019-es népszerűségi díjat is hamarosan átadják, és úgy döntöttünk, hogy ismét harcba szállunk a kitüntető címért.

Ugye Rád is számíthatunk idén?

Szeretnénk a segítséged kérni, hogy a KütyüBazár.hu ismét megszerezhesse az elismerést! Számodra csupán néhány kattintás, számunkra viszont örök dicsőséget jelentene, ha a támogatásoddal elérhetnénk az első helyet. Köszönjük, ha voksoddal hozzájárulsz a sikerhez!