A szöszeltávolító használata- tippek, és útmutató

Ruháid tele vannak állatszőrrel? Zavarnak a kibolyhosodások? Egy praktikus szöszeltávolító segíthet, hogy ruháid újra a régi fényükben tündököljenek!

Kellemetlen szöszök a lakás minden pontján, beleértve a függönyt, a kanapét, és az összes ruhát. Mindezektől nem egyszerű megszabadulni, mi pontosan tudjuk. Viszont gondoltad volna, hogy egy szöszeltávolító csodákra képes? Valószínűleg nincs szükséged tudományos magyarázatra arra vonatkozóan, hogy megerősítsük a megérzésedet, miszerint a ruhák befolyásolják, ahogyan látnak téged mások. -

De ha esetleg szkeptikus lennél, a kutatások azt mutatják, hogy a megjelenésed - beleértve a ruháid tisztaságát is - befolyásolja a pénzügyi sikeredet, a tekintélyedet, a megbízhatóságodat, sőt még az intelligenciád megítélését is. Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy a tiszta ruhák befolyásolhatják a közérzetedet is, ami magasabb termelékenységet eredményezhet abban az esetben, ha jól érzed magad a bőrödben!

Persze mindannyian tudjuk, hogy ruhatárunk szösz- és állatszőrmentesen tartása kihívást jelenthet, különösen, ha szeretjük négylábú kedvenceinket dögönyözni. Egyszerűen nem reális, hogy egy steril környezetben maradjunk, amíg el nem kell hagyni a házat, és senki sem szeretné a háziállatait egy másik szobába száműzni. Ezért kell, hogy mindig legyen a hátsó zsebedben egy megbízható szöszeltávolító, amely gyorsan és könnyedén eltávolítja a kellemetlen porcicákat és szőrszálakat a ruháidról.

A szöszök, és a porcicák rengeteg kellemetlen pillanatot tudnak okozni. Gyakran előfordul, hogy szinte teljesen új ruhaneműkön megjelennek a bolyhosodás első nyomai, amelyekkel sok esetben nehéz bármit is kezdeni. Plusz kevés kellemetlenebb érzés van annál, amikor a munkahelyedre vagy egy fontos találkozóra készülsz, és tetőtől- talpig tele van különböző szöszökkel, és szőrszálakkal a ruhád. Ugye szerinted sem túl bizalomgerjesztő látvány?

Van egy jó hírünk, ugyanis egy szöszeltávolító minden problémádat megoldhatja. A következőkben bemutatjuk a ruhák szöszmentesítésének legjobb módjait, hogy mindig a legjobb formádat mutasd!

A megfelelő szöszeltávolító beszerzése

Az első dolog, amit tenned kell, hogy tanulmányozd milyen szöszeltávolítók vannak a piacon, és beruházz egy hatékony szöszeltávolító kefébe, hogy biztosítod a szöszök gyors eltávolítását. Célszerű olyan kefét választanod, ami minden szövet esetében megfelelően működik. A megfelelő eszköz eltávolítja a kibolyhosodásokat, a háziállat szőrét, a felületi szöszöket és még némi peelinget is biztosít, hogy minden szövet vadonat újnak tűnjön.

A Kütyübazár által kínált modell például egy tökéletes szöszeltávolító eszköz, amely gyorsan megszabadítja a nadrágokat, kabátokat, ingeket és még számos más anyagot a szöszöktől, valamint a szennyeződésektől. Ez a fajta szöszeltávolító hatékonyabb és gazdaságosabb, mint a ragadós papírtekercsek, vagy a régimódi bársony szöszkefék. Tartós anyagának köszönhetően rendkívül strapabíró, így garantáltan hosszú éveken át hasznát fogod venni.

A manuális szöszeltávolító előnyei

Biztos Neked is megbújik a szekrényed mélyén pár olyan rég elfeledett ruhadarab, amelyek bár még teljesen épek, a rajtuk lévő levakarhatatlan szösz mennyisége mégis használhatatlanná teszi őket.

Egy szöszeltávolító megoldhatja ezt a problémát:

  • Könnyedén eltávolítja a háziállatok szőrét, morzsáit, szöszöket és egyebeket anélkül, hogy ragacsos maradványokat hagyna maga után.
  • A hordozható szöszeltávolító borotva újjá varázsolja a ruhákat.
  • A tiszta réz fej hosszú élettartamot biztosít.
  • Friss, új külsőt kölcsönöz a ruháknak és a szöveteknek. Könnyedén eltávolítja a szövet bolyhokat, valamint a szöszöket minden típusú ruhából és szövetből.
  • Nem szükséges hozzá elem, így nem kell aggódnod az elem pazarlás miatt ellentétben az elemes ruhaborotvákkal, amelyek nem képesek folyamatosan ugyanolyan erővel dolgozni. Egy hordozható szöszeltávolító stabil és állandó erős teljesítményt biztosít a szöszök eltávolításához.

egyszerű szöszeltávolítás

Tippek a szöszeltávolító használatához

Ha már felvértezted magad a megfelelő eszközökkel, meg kell tanulnod használni őket. Íme pár jól bevált tipp, hogy a ruháid újra a régi fényükben tündököljenek!

Végezd el a munkát aprólékosan!

A szöszeltávolítás során fontos, hogy kis részeket fedj le, és balról jobbra haladva dolgozz! Ha sok szöszt kell eltávolítanod, akkor helyezd a ruhadarabot egy sima munkafelületre, például egy asztalra vagy egy tiszta, kemény felületű padlóra! Tartsd az eszközt 45 fokos szögben (vagy 90 fokos szögben a puhább szöveteknél) gyakorolj gyengéd nyomást, majd kis szakaszokban csúsztasd végig az eszközt a kiválasztott ruhadarabon, vagy szöveten! Ez segít abban, hogy a szövet minden négyzetcentiméteréről eltávolítsd a szennyeződéseket és a felesleges szöszöket.

Szöszmentesítsd a környezetet!

A szöszök eltávolítása a ruhákról, és a bútorokról nem elegendő ahhoz, hogy az egész nap folyamán szép és rendezett maradjon a megjelenésed. Valószínűleg az első tisztítás után szöszökkel és szőrrel fogsz érintkezni a lakás különböző pontjain, így a bútorokat, az ágyneműt, az autód kárpitját, és a kabátokat is naponta le kell tisztítanod. Ez hatványozottan igaz, ha vannak háziállataid.

A rendszeres szöszeltávolítás biztosítja, hogy a ruhák a tisztítást követően ne vonzanak magukhoz több szöszt. Ha vannak háziállataid, fontos, hogy hetente porszívózd ki az otthonodat, ami segít távol tartani a háziállatok szőrét és a szöszöket a ruháktól.

Megelőző tippek, és használati útmutató

Tarts minden helyiségben egy szöszeltávolítót!

Valószínűleg kevésbé visz rá a lélek a tisztításra, ha a szekrény legmélyén foglal helyet a kis keféd a többi kacat között. Tedd egy könnyen elérhető helyre, ahol bármikor előkaphatod, amikor szükséged van rá! Jó hely lehet erre az előszobaszekrény, így indulás előtt le tudod tisztítani a ruhákat! Tarthatod a szöszeltávolítót olyan központi helyeken is, mint a szekrény, az autó, a munkahelyi íróasztal, a konyha vagy az előszoba. Szuper ötlet lehet az is, ha egyszerre több szöszeltávolítót vásárolsz, hogy a lakás minden szegletén helyet foglaljon egy! Így biztosra mehetsz.

többféle szösz eltávolító is kapható

Többféle kivitelben is hozzájuthatsz ITT >>>

Mosd a ruhákat a megfelelő módon!

A mosógép hasznos szöszeltávolító eszköz. Ha megfelelően használod, akkor segíthet csökkenteni a szöszeltávolítás mennyiségét a száraz ruhákon. Azonban ügyelj arra, hogy a ruháidat kifordítva, hideg vagy alacsony hőfokon mosd! Ez segít megakadályozni, hogy a szöszölődő ruhák a mosásban lévő többi ruhadarabot összekoszolják, miközben a legjobb formájukat is megőrzik. A legjobb eredmény érdekében ügyelj arra, hogy a ruhákat hasonló anyagú és színű darabokkal együtt mosd ki!

Használd a szárítót!

A mosási rutin átalakítása segít abban, hogy ruháid frissen és tisztán kerüljenek ki a mosásból. Ügyelj arra, hogy rendszeresen tisztítsd ki a szárító dobját, mivel ez az egyik legnagyobb szöszmágnes, aminek hála belekerülsz egy komplett szösz körforgásba. A szárítólepedők vagy az újra felhasználható szárítógolyók használata szintén segíthet a szöszök kezelésében a szárítási folyamat során.

A szöszeltávolítás a mindennapi élet része, és ezt el kell fogadnod, ha a legjobb formádat szeretnéd nyújtani a munkahelyeden, vagy egy találkozó során. Szerencsére a megfelelő eszközök és néhány hasznos megelőző intézkedés kombinációjával a ruháid tiszták és szöszmentesek maradhatnak. Tiszta, szöszmentes ruhákkal pedig a lehető legjobban nézhetsz ki és érezheted magad, bármi is legyen a napirenden!

Olyan szöszeltávolító megoldást keresel, ami megújítja a ruháidat, és az állatszőrtől is megszabadít?

Nézd meg közönségkedvenc termékünket, amivel gyerekjáték a kellemetlen szöszök eltávolítása!