A szomszéd kertje mindig zöldebb? Ugyan már!

Amennyiben családi házban laksz, bizonyára számodra is fontos, hogy a kertedben elültetett növények élettel teliek, a gyep pedig zöld és erőteljes legyen. Ideális időjárási viszonyok esetén ez szinte külön odafigyelés nélkül is megoldható, de általában nem ennyire kegyes a természet. Na, de mit lehet ilyenkor tenni?

Rengetegen panaszkodnak rá, hogy a hetekig tartó esőmentes időszakok súlyos károkat okoznak a termőföldeken. Amennyiben neked is van egy kiskerted, ezzel bizonyára együtt tudsz érezni. Nem számít, hogy csak egy néhány négyzetméteres füves területről vagy egy nagyobb virágoskertről gondoskodsz, oda kell figyelned, hogy az időjárás viszontagságai ellenére is megfelelő mennyiségű folyadékot kapjanak a növényeid.

  • Slaggal locsolni nem a legjobb választás, a vízsugarat ugyanis neked kell irányítani, ráadásul ha a nyomás túl nagy, akár kárt is tehetsz a növényeidben.
  • Vödörrel vagy öntözőkannával hordani a vizet nem csak körülményes, de néhány fordulás után kimerítő is, ráadásul a hátadnak sem teszel jót a folyamatos hajlongással.
  • Beállítani egy öntözőrendszert, és ölbe tett kézzel figyelni a permetező vízsugarakat? Ez már egészen jól hangzik, nem igaz?

Egyszer beállítod, többé nem lesz vele gondod!

A 360 fokos öntözőrendszerrel rengeteg vizet spórolhatsz meg, és hatalmas területet láthatsz el az életet jelentő nedűvel. A 12 darabos, egymástól különálló szórófejnek köszönhetően könnyedén beállíthatod a locsolni kívánt területet, ezután pedig már csak annyi a teendőd, hogy elzárd a csapot, ha elegendő vizet kaptak a növényeid.

A kütyü tökéletes virágágyások, gyeptéglák, teraszok vagy zöldséges kertek vízellátására, de a nyári forróságban a rohangáló gyerekeket is néhány pillanat alatt felfrissíthetik az irányított vízsugarak.

Ne a szomszéddal, inkább a kerteddel foglalkozz!

Bizonyára a Te környezetedben is vannak olyan emberek, akik folyamatosan figyelik, hogy mit csinál a szomszédjuk, és előszeretettel zsörtölődnek, ha a másik földterülete kicsattan az egészségtől. Te ne legyél ilyen, inkább tegyél annak érdekében, hogy rád legyenek irigyek a többiek! Szúrd le ezt a praktikus kis szerkezetet, állítsd be a szórófejeket, és figyeld, ahogy új életre kel a kiskerted!

Amennyiben meguntad, hogy a járda majdnem ugyanannyi vizet kap, mint a virágoskerted, akkor itt az ideje, hogy a 360 fokos öntözőrendszerre válts. Segítségével minden csepp oda jut majd, ahová Te szeretnéd!