A szabadban sportolnál? A hideg nem lehet akadály!

Neked is feltűnt, hogy egyre többen kötelezik el magukat az egészséges életmód mellett? Már nem olyan szokatlan, hogy a szupermarketekben az élelmiszerek összetevőit bogarásszák a vásárlók, és egyre gyakrabban látni bicikliző vagy kocogó embereket is a szabadban. Te is odafigyelsz rá, hogy biztosítsd szervezeted számára a megfelelő mennyiségű testmozgást? Helyes! Ezentúl még a hideg idő sem kell, hogy eltántorítson a célod elérésétől!

Mindig csak arról lehet hallani, hogy mennyire botrányos a magyar emberek egészségi állapota. Ezzel sajnos nehezen lehet vitatkozni, hiszen a számok magukért beszélnek, viszont az is vitathatatlan tény, hogy látványosan megnőtt azoknak a száma, akik rádöbbentek, hogy önpusztító életet élnek, és változtatni akarnak.

Ha Te is elindultál az egészséges élet felé vezető úton, viszont néha még előfordul, hogy kifogásokat találsz a testmozgás elkerülése érdekében, akkor jó hírünk van a számodra. A hideg időben leggyakrabban előkerülő ürügyet ki tudjuk iktatni az életedből!

A megfázás nem lehet kifogás!

A neoprén thermo maszk felvételével bebiztosíthatod magad, hogy a torkod még a legcsípősebb hidegben és intenzív testmozgás végzése közben is védve legyen. Felvételével könnyed marad a légvétel, a hűvös és nyirkos levegő viszont garantáltan a maszkon kívül reked. Az apró nyílások zavartalanná teszik az orrlégzést, a neoprén anyag pedig pihe-puha takaróként öleli körül a nyakad.

Ne izgulj, a hajad is rendben lesz!

A hagyományos maszkokat általában a fejed búbján keresztül kell lerángatnod a védendő területhez, a tépőzárás kialakítású kütyünek hála viszont elkerülheted ezt a tortúrát. Csak igazítsd az arcodra, keresd meg az ideális beállítást, és rögzítsd a tapaszok segítségével anélkül, hogy összekócolnád vagy elektromossággal töltenéd fel a hajad.

Futás? Biciklizés? Motorozás? A neoprén thermo maszk felvételével farkasordító hidegben is nyugodtan bevállalhatod!