A pillanat, amikor nem hibázhatsz!

Egy hétköznapi eseményt teljesen mindegy, hogy milyen minőségben rögzítünk – a lényeg, hogy meglegyen. De mi a helyzet olyankor, ha egy megismételhetetlen pillanatot szeretnénk megörökíteni? Egy hozzá nem értő kamerás vagy egy remegő kéz ilyenkor mindent tönkre tehet…pedig biztosra is lehetne menni…

Fodrásznál voltunk? Lefotózzuk! Megfőztük az ebédet? Levideózzuk! Beszakadt a körmünk? Kiposztoljuk! Manapság szinte minden percben tartalmakat gyártunk. Észre sem vesszük, de bármi történik velünk vagy körülöttünk, már kapjuk is elő a telefonunkat, hogy megörökíthessük. Ezeknek az eredménye általában egy rosszul komponált vagy elmosódott kép, esetleg egy remegő és nehezen kivehető videó. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen a lényeget sikerült rögzítenünk. Vannak azonban az életünkben olyan pillanatok, amiknek a megörökítésénél NEM HIBÁZHATUNK!

Amikor csak egyetlen esélyed van…

– Több év küzdelem után átveszed a diplomát.
– Az igenek kimondását követően elcsattan az első csók.
– Kilenc hónap várakozás után meghallod gyermeked sírását.
– Könnybe lábadt szemmel elfújod az 50-es gyertyát.

Ezek azok a pillanatok, amik – igaz, hogy csak néhány másodpercig tartanak, de – az egész életedet megváltoztatják. Ugye milyen jó lenne, ha egy tökéletes felvétellel ezeket örökre megőrizhetnéd? Van rá lehetőséged!

Ráadásul profi kamerára vagy operatőrre sem lesz szükséged, hiszen manapság már bármelyik mobiltelefonnal tűéles felvételeket készíthetsz. Hogy miben rejlik a titok? A videó elkészítésének a módjában!

Mint egy profi videoklipben…

Ugye előtted vannak azok a képsorok, amikor egy filmben vagy egy zenei videóban szinte úszik a kamera? Nincsenek bemozdulások, nincsenek életlen részek, csak tökéletesen „sima” snittek. Az X-Cam Sight 2 telefon stabilizátorral éppen ilyen végeredményt érhetsz el Te is!

A több perspektívájú intelligens stabilizáló rendszernek köszönhetően a felvételeid folyamatosak és zökkenőmentesek lesznek – ezt két motorral és egy rendkívül érzékeny giroszkóppal biztosítja számodra a kütyü. A készüléket bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod a telefonodhoz, és egy külön kapcsolóval készítheted el a fényképeket vagy indíthatod el a felvételeket.

Könnyű és összecsukható kialakítása ideális útitárssá teszi, 1000MAh Li-Po akkumulátorának köszönhetően pedig akár 5 órán keresztül is képes készenlétben állni, így bármilyen fontos eseményen számíthatsz rá!

Szeretnéd életed legfontosabb pillanatait remegésmentesen és tökéletes minőségben megörökíteni? Rendszeresen vlogolsz, vagy klippet forgatnál a haverokkal, de nem akarsz egy profi kamerára költeni? Az X-Cam Sight 2 telefon stabilizátorral egy mobil segítségével is filmbe illő képsorokat rögzíthetsz!