A nyári partik elengedhetetlen kelléke

Egy bizonyos kor fölött a legtöbb embernek szüksége van néhány korty alkoholra az önfeledt kikapcsolódáshoz. Minél többen néznek azonban a pohár fenekére, annál nagyobb az esélye, hogy ami törékeny, az előbb-utóbb a földön köt ki. Amennyiben Te leszel a következő buli házigazdája, és szeretnéd, hogy az este végére hiánytalan maradjon a pohárkészleted, érdemes tovább olvasnod!

Egy jó vendéglátó számára az elsődleges szempont, hogy a meghívottak jól érezzék magukat, és semmiben se szenvedjenek hiányt – ehhez azonban rengeteg apró részletre érdemes odafigyelni. Mindenben nem tudunk segíteni, viszont az italok szervírozásához van egy tuti tippünk.

Sokan jönnek? Nem probléma!

A jeges felespohár készítő segítségével akár 100 főt is problémamentesen vendégül láthatsz anélkül, hogy ezreket költenél üveg poharakra vagy műanyag készletben gondolkodnál. Néhány csepp vízből, ingyen állíthatod elő magadnak a szükséges mennyiségű stampedlit.

Töltsd meg a szilikon formákat folyadékkal, helyezd a mélyhűtőbe, a vendégek érkezése előtt pedig már csak annyi a dolgod, hogy eltávolítsd a poharakat a sablonból. (Amennyiben hosszas beszélgetésekre készültök, érdemes a szabadban szervíroznod a rövid italokat, mert a kéz melegétől előbb-utóbb elkerülhetetlenné válik az olvadás.)

Dobd fel a bulit!

Szeretnéd még különlegesebbé varázsolni a fagyos poharakat? Pofonegyszerűen megteheted: csak cseppents egy kis ételszínezéket vagy szörpöt a sablonba! Ha igazán lélegzetelállító végeredményt szeretnél elérni, darabolj apróra egy citromot és néhány levél mentát, majd szórd bele a vízbe fagyasztás előtt. Vendégeidnek garantáltan leesik majd az álla.

A jeges felespohár készítővel búcsút inthetsz a mosogatásnak, és soha többé nem kell összerezzenned, ha pohártörés hangját hallod. Bármikor, ingyen készíthetsz magadnak egy vadonatúj készletet.