A mosolygó szendvicset mindenki szereti és megeszi!

„Nem kééreem!”, „Ezt nem szeretem!”, „Most nem vagyok éhes!” Ugye, hogy Neked is ismerősek ezek a mondatok? Akkor tudod, hogy milyen pokolian nehéz belediktálni néhány falatot egy olyan kisemberbe, aki megmakacsolja magát. Na ez az a helyzet, amivel soha többé nem kell szembe nézned!

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásból nem hiányozhat a délelőtti falatozás. Számos kutatás bebizonyította hogy a reggeli az egyik legfontosabb étkezés a nap folyamán. A délelőtti fizikai és szellemi tevékenységek elvégzéséhez ugyanis szükségünk van energiára, és el kell látnunk szervezetünket a megfelelő mennyiségű és minőségű „üzemanyaggal”.

Sajnálatos módon éppen ezt, az ébredés utáni étkezést utasítja el a legtöbb gyermek. Természetesen előfordulhat, hogy valóban nem éhes az apróság, azonban általában csak a korán kelés okozta nyűgösség áll a dacosság hátterében. Sokan végső elkeseredésükben ilyenkor csak legyintenek egyet, és megengedik gyermeküknek, hogy üres pocakkal induljanak el az iskolába. Pedig nem ez a helyes lépés…

Megérkezett a felmentősereg!

Kicsit furcsa lesz, amit mondunk, de egy medve, egy béka és egy panda képében érkezhet meg konyhádba a segítség. Az állatos szendvicsvágó forma használatával ugyanis garantáltan kiűzheted az étkezőtökből a „Nem akarok enni!” jellegű mondatokat.

Melyik apróság tudna ellenállni az aranyos és mesébe illő alakzatoknak? Biztosra tudjuk mondani, hogy a formára igazított szendvicsért még a legmakacsabb gyerkőc is boldogan nyúl utána, és eszébe sem jut majd, hogy néhány perccel korábban még hevesen tiltakozott.

Nincs szükség kézügyességre!

Csak rakd rá a formát az elvágni kívánt szendvicsre, nyomd le, majd kicsit csavard el a tökéletes vágás érdekében. Ezzel az eszközzel akár gyermeked is elkészítheti saját mesés reggelijét, mivel a kütyünek nincs éles széle, amivel megvághatná magát.

Szeretnéd, hogy a gyerkőcöd vágyakozva nézzen az egészséges alapanyagokkal telepakolt reggelire? Az állatos szendvicsvágó forma használatával könnyű dolgod lesz!