A Mikulás segítői is ezt használják!

Iskolakezdés, születésnap, karácsony. Látszólag semmi közös nincs ebben a három eseményben, pedig van közöttük kapcsolat. A csomagolás – sokszor idegtépővé váló – folyamata minden esetben jelen van. Órákon át tartó elfoglaltságot jelent szeptember első napjaiban, paprikás hangulatot garantál minden születés- és névnapi bulira készülődés alkalmával, karácsonyhoz közeledve pedig biztosítja, hogy az ünnepi asztalhoz mindenki kellően feszülten üljön le egy családi veszekedéshez. Mi lenne, ha idén ez másképp lenne?

Annyi stressz van az életünkben. Gondold csak végig, hogy hányszor megy fel benned a pumpa egy átlagos nap folyamán. Szükséged van arra, hogy még egy olyan egyszerűnek tűnő folyamat is rápakoljon erre, mint néhány ajándék becsomagolása? Nem kell mondanod semmit, tudjuk a választ. Éppen ezért fordultunk a témában legjáratosabb szakértőkhöz.

Eláruljuk a manók titkát!

Elgondolkodtál már azon, hogy miért olyan boldogok a Mikulás keze alá dolgozó manók? Pedig, ha jobban belegondolsz, elvileg semmi okuk nincs rá, hiszen egész évben semmi mást nem tesznek, csak látástól vakulásig csomagolnak…még sincs veszekedés, feszültség és tömeges felmondás. A válasz pofonegyszerű: ők már évek óta áttértek a csomagolópapír vágó szerkezet használatára!

Kés, olló, csomagoló, stresszes ember kezébe nem való!

Ha feszült hangulatban vagy, a folyamatosan feltekeredő csomagolópapír gurigák az utolsók, amire gondolni szeretnél, pláne abban az esetben, ha egy görbe ollóval vagy egy életlen késsel kell egyenes szeleteket kimetszened. Na, ezek azok a dolgok, amiknek végleg búcsút inthetsz!

A wc-papír gurigára emlékeztető szerkezet használatával a kést és az ollót is nyugodtan elfelejtheted, ráadásul az elszabaduló papírgöngyöleggel sem lesz problémád. Mindössze annyit kell tenned, hogy ráhúzod a kütyüt a csomagolóanyagra, majd a nyílásán keresztül kigörgeted egészen addig addig, ahol el szeretnéd vágni. Ezután már csak annyi dolgod lesz, hogy lehúzd a pengével felszerelt szerkezetet a papír aljáig, majd egy határozott mozdulattal fel. Kész, jöhet is az ajándékok beburkolása. Amennyiben maradt még néhány méter csomagolóanyagod, csak hagyd rajta a kütyüt. Így biztos lehetsz benne, hogy nem terül majd szét.

Az ajándékok befedése ha akarod, ha nem, az egész életedet végig fogja kísérni. Könnyítsd meg a dolgod a csomagolópapír vágó szerkezettel, és felejtsd el, hogy a meglepetések elkészítése és az iskolai felszerelések beburkolása stresszel is járhat.