A legtutibb módszer a laptopod kényelmes használatához!

Nincs többé túlmelegedett laptop, kényelmetlen munkafelület és nyakatekert filmnézés!

Napközben a munkaeszközöd, este a közös filmezés elengedhetetlen része, de gyakran viszed magaddal hosszú útra is. Ha számodra is ezt jelenti a laptop, akkor nem újdonság az érzés, mikor szinte állandóan hiányzik egy asztal, de legalábbis egy stabil felület, amelyre leteheted a gépedet és kényelmesen elhelyezkedhetsz. Cserébe marad a kanapé vagy a fotel ölelése, a combjaidon való egyensúlyozás, az ágyban zsonglőrködés, a vonaton vagy egy kávézóban ügyeskedés. Egy idő után sem a nyakad, sem a végtagjaid, sem pedig a laptop hűtője nem lesz hálás ezekért. Létezik viszont praktikus megoldás a problémára, mégpedig egy speciális asztal!

Hogy működik ez a speciális laptop asztal?
Nem egy szimpla asztalról van szó. Ez a praktikus szerkezet ugyanis amellett, hogy tökéletes helyet biztosít a laptopod számára, beépített ventilátorral, egérpaddal, tolltartóval és pohártartóval is felszerelt, így abszolút kényelmet biztosít akkor is, ha dolgozol, de abban az esetben is, ha éppen szórakozásra használod a gépedet. A legjobb, hogy összecsukható, állítható méretű lábak is járnak az asztalhoz, így egy íróasztalra láb nélkül helyezheted, minden más terepen viszont szabadon állíthatod a lábak hosszát maximum 28 cm magasságig. Dőlésszöge is állítható 70 fokig. Ráadásul kompakt méretének köszönhetően akár a laptop táskába is befér, így bárhová könnyedén magaddal viheted a mindössze 1,5 kg-os szerkezetet.

Miért praktikus a beépített ventilátor?
Mikor órákon át üzemel egy laptop, előfordulhat, hogy túlmelegszik és egyszerűen kikapcsol, rosszabb esetben pedig meghibásodik. Viszont ennek a beépített ventilátornak köszönhetően, melyet USB csatlakozó segítségével tudsz aktiválni, így folyamatosan megfelelő hőmérsékleten tarthatod az eszközödet.

Hol használhatom a speciális laptop asztalt?
Gyakorlatilag bárhol!

  • Ha az ágyban fekszel, húzd ki a lábait és állítsd be a megfelelő dőlésszöget!
  • Amennyiben a fotelben ülve vagy a kanapén elhelyezkedve használod, állítsd a lábait úgy, hogy kényelmesebben ráláss a monitorra.
  • Vonaton ülve – bármilyen szűk is a hely – rögtön irodai körülményeket teremthetsz magadnak a megfelelő lábbeállításokat követően.
  • Akkor sem kell lemondanod a kényelemről, ha egy parkban vagy egy kávézóban ülsz, hiszen a speciális asztal itt is a segítségedre siet.
  • A hűtő funkcióját akkor is kihasználhatod, ha asztalnál ülsz, hiszen a lábait összecsukva rögtön lesz hely a laptopodnak, a poharadnak és a tolladnak is.

Az asztal, végig kíséri a napodat a reggeli hírek olvasásától a munkavégzés idején át az esti sorozatnézésig és kényelmes, praktikus felületet biztosít attól függetlenül, hol vagy éppen.

Itt vásárold meg: https://kutyubazar.hu/656-laptop-asztal-htpaddal.html