A legolcsóbb megoldás a betörők távoltartásához!

Az otthonunk és az értéktárgyaink biztonságának megőrzése mindannyiunk számára létfontosságú kérdés. Néhányan azt gondolják, hogy ők sohasem lehetnek célpontjai a betöréseknek, erre azonban sajnos nincs garancia. Képtelenség a bűnözők fejével gondolkodni, léteznek viszont olyan eszközök, amik segíthetnek abban, hogy jobb belátásra bírják a potenciális bűnelkövetőt.

Magyarországon 2016-ban összesen 277 166 esetet regisztráltak, amelyeknek 47 százaléka minősült kiemelten kezelt bűncselekménynek – ezen belül lopásból történt a legtöbb, szám szerint 78 296 darab. A korábbi évek eredményeihez viszonyítva ez a szám bizakodásra adhat okot, viszont félelmetes belegondolni, hogy még így is közel 80 ezer esetben távolították el idegenek mások tulajdonát.

Nem kell üldözési mániában szenvedned tehát ahhoz, hogy jogosan úgy érezd: egyszer akár Te is lopás áldozatává válhatsz. Nem véletlen, hogy rengeteg riasztó és megfigyelő berendezés található jelenleg a piacon, a jó minőségű és megbízható ketyeréknek viszont megkérik az árát. Amennyiben az anyagi forrásaid korlátozottak, de nem szeretnéd tálcán felkínálni otthonodat és értéktárgyaidat a betörőknek, létezik egy olcsó, mégis hatékony megoldás a számodra.

Csak Te tudod, hogy nem igazi!

Az élethű kültéri és beltéri álkamera kiköpött mása a borsos áron beszerezhető megfigyelőállomásoknak. A fekete kis búrát bárhová könnyedén felhelyezheted, a működtetéséhez pedig mindössze két ceruzaelemre lesz szükséged.

Azt kérdezed, hogy miért szükséges áramforrás, amikor ez csak egy megtévesztésre szolgáló szerkezet? A válasz egyszerű. A cél a tökéletes illúzió elérése, amihez elengedhetetlen, hogy egy piros visszajelző fény is jelezze: itt bizony felvétel készül. Csak Te vagy tisztában vele, hogy nem erről van szó, de rajtad kívül ezt senki sem tudja majd megállapítani.

Kintre, bentre, bárhová – A lényeg, hogy észrevegyék!

A kütyüt kültéren és beltéren egyaránt használhatod. Javasolt olyan pozícióban elhelyezned, hogy a lakásodat megközelítő idegennek azonnal szemet szúrjon, így meg se fordul majd a fejében, hogy szétnézzen odabent. Éjszaka is nyugodtabban hajthatod álomra a fejed, a villogó piros fény ugyanis gondoskodik róla, hogy korom sötétben is szemet szúrjon az (ál) megfigyelő szerkezet.

Nincs szükséged tízezrek elköltésére, hogy fenntartsd a kamerákkal megfigyelt lakás illúzióját. Csak helyezd fel jól látható helyre az élethű kültéri és beltéri álkamerát, és téveszd meg a betörőket. Biztos lehetsz benne: kétszer is átgondolják majd, hogy megpróbáljanak-e behatolni.