A folt, amitől mindenki retteg, könnyedén elkerülhető!

A hétköznapok során sajnos mindannyiunkkal történhetnek olyan dolgok, amik ha bekövetkeznek, akár egy régóta várt esemény is rémálommá válhat. Az izzadságfoltok megjelenése a hónaljunk tájékán egyike ezeknek a kellemetlen helyzeteknek. Rettegünk tőle, pedig hatékonyan védekezhetünk ellene.

Ahogy napról-napra feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, az arcpirító izzadságfoltok egyre nagyobb eséllyel jelentkezhetnek, változókor idején vagy különböző betegségek kísérőtüneteként pedig az időjárási viszonyoktól függetlenül is kialakulhatnak. A zavarba ejtő szagokat különböző dezodorokkal még csak-csak el lehet fedni, de kevés olyan izzadsággátló készítmény létezik, ami a foltok megjelenése ellen is 100%-os biztonságot nyújtana.

Összegyűjtöttük Neked a leghasznosabb tanácsokat, amikkel elkerülheted a kínos foltok megjelenését:

Ruha- és cipővásárlás során törekedj a természetes alapanyagú (például pamut) termékek választására.
Tarts a táskádban egy kisméretű törölközőt vagy törlőkendőt, amellyel felfrissítheted magad.
Ha úgy érzed, hogy sokat stresszelsz, próbálj megoldást találni a feszültség leküzdésére.
Mindig legyen nálad egy tartalék póló.

Amennyiben megfogadod a fentebb leírtakat, könnyedén elkerülheted, hogy a hónaljadnál megjelenő foltok teljesen tönkre tegyék a napodat. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor ezeknél többre van szükség.

Ha szeretnél biztosra menni

Az izzadság felfogó párnák semmilyen káros vagy irritatív anyagot nem tartalmaznak, ezért abban az esetben is nyugodt szívvel alkalmazhatod, ha a szokásosnál érzékenyebb bőrtípussal rendelkezel. Az extra erős nedvszívó képességű kiegészítőt csak el kell helyezned a kiválasztott ruhadarab hónalj részének belső oldalára, és soha többé nem kell szembe nézned az átázott felső problémájával.

A hipoallergén kütyü ráadásul a ruhák elszíneződésétől is megóv, így bátran magadra öltheted fehér vagy fekete darabjaidat is. Se az izzadság okozta sárgás, se a dezodorok miatt kialakuló fehér foltoktól nem kell tartanod.

A pisztolytáskaként is emlegetett pacákat a legtöbb élethelyzetben lehetetlen feladat eltüntetni, az izzadság felfogó párnák használatával viszont nem is kell ilyenekkel foglalkoznod! Elérkezett az idő, hogy nem az alapján kell ruhát választanod, hogy mibe nem izzadsz bele, hanem egyszerűen azt veheted fel, ami a legjobban áll.