5+1 Toplista! 2020 legjobb telefontartói, a Kütyübazár ajánlásával!

Régóta keresed a megfelelő telefontartót az autódba, de eddig nem jártál sikerrel? Mindig kiesik a telefon a tartóból, folyamatosan elfordul és egyik sem nyújt stabil tartást készülékednek? Fontos, hogy telefonod ne zavarjon vezetés közben, mégis kézközelben maradjon?

“Hova tegyem a telefonomat?”

Ne keress tovább! Ha már Te is feltetted magadnak ezt a kérdést a volán mögött ülve, akkor a legjobb helyen jársz!

Felejtsd el az olcsó praktikákat, a silány telefontartókat és az elérhetetlen zugokat az autódban, amelyek eddig mobilod helyét képezték! A KütyüBazár csapata megtalálta a tökéletes terméket a problémád orvosolására.

Bemutatjuk neked a piacon található 5 legjobb autós telefontartót, ráadásul most +1 ráadással! Így rögtön 6 tökéletes tartó közül válogathatsz, amikből garantáltan megtalálhatod a számodra megfelelő darabot!

5. Aligátor autós telefontartó

Az Aligátor autós telefontartó ha ráharap a mobilodra, többé nem ereszti!
Használatával stabil és biztonságos helyet tudsz teremteni a telefonod számára.  Mindig szemed előtt lehet a  képernyőd anélkül, hogy ezzel veszélyes helyzetet okoznál. A puha, egyben szilárd megmunkáltsága miatt úgy tartja a fogai között a mobilod, hogy nem tesz kárt sem az autód műszerfalában, sem a készülékedben.

Egy erős, ragasztós felülettel tudod a műszerfaladra helyezni, ami annyira odarögzíti a tartót, hogy a kanyargós, döccenős utakon is ottmarad.

Mutasd a kütyüt!

4. Univerzális mágneses telefontartó, bármilyen telefonhoz

Azon aggódsz, hogy a mágnes árt a telefonodnak? A termék nem tartalmaz olyan erős mágnest, ami bármilyen kárt tudna tenni a készülékedben. Ezt a terméket kifejezetten telefontartónak tervezték, melynek használata teljes mértékben biztonságos.

A mágneses tartóval rögzített készüléked 360°-ban forgathatod. A beszerelése egyszerű és gyors, bármilyen sima felületre rögzíthető, a mágnes pedig minden körülmények között stabilan megtartja a mobilod! Univerzális, így bármilyen készülékkel kompatibilis!

Mutasd a kütyüt!

3. Stílusos ventilátor rácsra tehető mobiltartó

Ezt a tartót a szellőzőnyílás rácsára szerelheted, majd ebbe belehelyezve a telefonodat, stabilan tartja azt. Ultrakönnyű kialakításával nem nehezedik rá a szellőzőrácsra. A termék külseje rendkívül elegáns, a tartó bármilyen telefonhoz passzol! Akár egy kézzel is el tudod helyezni a telefont a tartóban, így teljes figyelmedet a vezetésre irányíthatod. A tartó üzembe helyezése hihetetlenül egyszerű feladat, csupán pár lépés.

Széles kompatibilitással rendelkezik, a legtöbb telefonnal tudod használni, minden mobiltelefon, amely 4-6” közé esik, kényelmesen elfér benne.

Ide vele!

2. Exkluzív autós szellőzőbe helyezhető mágneses telefontartó

A szellőzőrácsba csíptetve bárhova teheted telefontartód, attól függően, hogy neked hol kényelmesebb, középen vagy oldalt. Újszerű, divatos kialakítású, emellett lehetővé teszi a telefon tökéletes tartását. Nagyon praktikus, szinte észrevehetetlen marad az autódban, mely így a tolvajok figyelmét sem vonja magára.

360°-ban tudod forgatni a telefontartót, így azt bármilyen szögbe beállíthatod, ahogy neked kényelmes a használata. Modern megjelenése miatt bármilyen típusú autóba jól illeszkedik.

A fém lapot a telefon tokjába tudod helyezni, így tartja meg a tartó a telefonodat. A mágnes nem zavarja a telefon működését. Felhelyezése nagyon egyszerű, csupán el kell hozzá távolítanod a fóliát a fém részről és ezt kell felragasztanod a telefon hátoldalára.

Mutasd a kütyüt!

1. Gravitációs telefontartó, 6 pontos rögzítéssel

Nem kell többé attól tartanod, hogy egy döccenő során mobilod kiesik a helyéről!
A kütyü minden eshetőségben stabilan fogja tartani okoseszközödet. Legyen szó egy kikerülhetetlen kátyúról vagy egy élesebb kanyarról, ezentúl a telefonod nem fog útra kelni az utastérben.

Amikor a telefonod nincs a tartóba, a fogókarok automatikusan összehúzódnak. Szinte minden szellőzárácsra telepíthető az eszköz, így a számodra legkényelmesebb helyen rögzítheted a tartót. Csipeszszerű kialakításának hála pillanatok alatt a helyére tudod fogatni, 360°-os forgathatóságának köszönhetően pedig a kívánt szöget is be tudod állítani.

Mutasd a kütyüt!

+1 Szellőzőrácsra rögzíthető, gravitációs autós telefontartó

A termék kialakításának köszönhetően szinte a legtöbb vízszintes és horizontális szellőzőrácsra illeszkedik. Csipeszszerű végével könnyedén, egy mozdulattal telepíthető. A rögzítésnél szilikon bevonatot kapott a tartó, így nemcsak a telefonodat, de még az autód szellőzőrácsát is óvja az apró sérülések és karcolások ellen.

A kütyü 360°-os szögben elforgatható, így garantáltan megtalálod a Neked legmegfelelőbb szöget.

Mutasd a kütyüt!