5 fontos dolog, amit tudnod kell a megújult webshopról

Akár újoncként kutatod az oldalunkat, akár régi motorosként tartasz velünk, egy mérföldkő elérésénél mindig érdemes picit elidőzni.

Főleg, ha olyan nagyszabású dologról van szó, mint egy oldal arculatváltása.

A váltás új weboldal designt és új funkciókat/lehetőségeket hozott magával, amiről fontos, hogy tájékoztassunk téged, hogy minél kényelmesebben és eredményesebben tölthesd el az időt nálunk.

Lássuk, mi változott a KütyüBazár webshopon!

ÁTLÁTHATÓBB. NAGYOBB. FELHASZNÁLÓBARÁTABB.

Újragondoltuk az egész webáruház felépítését és stílusát, ezért most egy sokkal letisztultabb felületen böngészhetsz. Ezzel az a célunk, hogy átláthatóbb legyen számodra a kínálat, kényelmesebben használhasd a webshop-ot és minél egyszerűbb legyen számodra a választás.

Fókuszba helyeztük már rögtön az oldal tetején a saját fiókodhoz való belépést, elérhetőségeinket, melyeken azonnal rendelkezésedre állunk.

Az összes főbb kategóriát felsorakoztattuk a felső sávban legelöl, hogy tudd, hol fogod megtalálni azt a típusú terméket, amit keresel, ezzel is megkönnyítve a keresgélést.

Ezek mellett olyan szekciók is helyet kaptak, mint a LEGNÉPSZERŰBB KATEGÓRIÁK vagy a KÜTYÜ TESZT, melyekkel valóban érdekes és hasznos információkat akarunk számodra átadni, hogy jobban megismerkedhess a kütyükkel.

A SZÓRAKOZTATÓ TARTALMAKRÓL SE MARADJ LE

Nem fogod magad elunni nálunk, mert gondoskodunk arról, hogy ne csak a termék száraz oldalát lásd!

A Kütyü Magazinban mindig friss és szórakoztató cikkekkel törjük meg a szürke hétköznapokat, melyeket mindig megtalálsz, ha meglátogatod az oldalunkat.

Megosztjuk veled személyes tapasztalatainkat a kütyük használatával kapcsolatban, tippeket adunk, hogyan hasznosíthatod őket mindennapjaidban, így jobban el tudod majd képzelni magad előtt, milyen változást hozhat az életedbe a kiszemelt darab.

APROPÓ KISZEMELT…

…kedvenc termékeidet ezentúl bármikor elmentheted magadnak saját fiókodba, hogy később is azonnal megtaláld, ha elhagytad az oldalt.

Ez hasznos lesz számodra akkor, ha csak később szeretnéd megrendelni a terméket, így mikor visszatérsz, csak kosárba rakod és elküldöd a megrendelésed.

Nem fogsz többet lemaradni egy határidős ajánlatról sem, mert ennek köszönhetően az elmentett kütyük megvásárlása csak egy kattintásba fog kerülni!

AKÁR MINDEN ALKALOMMAL INGYEN SZÁLLÍTJUK A CSOMAGOD

Jól hangzik nem igaz?

Eddig csak 1-2 alkalommal fordult elő, hogy nem kellett fizetned a csomagod kiszállításáért, ami mostantól akár egész évben így lehet.

Szeretnénk, ha minél jobban megérné neked a vásárlás, ezért ha 15.000 Ft-ért vagy afelett vásárolsz nálunk, mi álljuk helyetted a szállítás költségét.

AZ ÚJ KÜTYÜK EARLY BIRD ÁRON JÁRNAK

Az új termékekkel gyakran bátortalanabbak a vásárlók, mivel az első nagy készlet beérkezéséig akár 2-3 hetet is várnod kell és van, hogy többel is nálunk találkozol először.

Az Early Bird bevezetésével enyhíteni szeretnénk a várakozásodon, és meghálálni kitartásod, ezért amin látod az ÚJ feliratú plecsnit, 15%-kal olcsóbban szerezheted be.kütyü magazin

Cserébe Te gazdagodsz elsőként az újdonságokkal!

 

Bízunk benne, hogy örömmel fogadod a váltással járó újításokat és továbbra is bizalommal fordulsz hozzánk, ha kütyükről van szó!

Szeretnéd megtapasztalni az újítással járó előnyöket?

Gyere és nézz körül az új oldalon! >>