• Biggo nagy LED kijelzős óra
  • Biggo nagy LED kijelzős óra
  • Biggo nagy LED kijelzős óra

pipa Óriási kijelzővel!

pipa Minden szükséges adatot ábrázol!

pipa Asztalra és falra  is tehető!

Többet nem kell keresned az órát és folyton időzavarban lenni, mert nem tudod, hány óra van!

A Biggo nagy LED kijelzős óra számait messziről is pontosan le lehet olvasni, hiszen ez a digitális óra tényleg óriásira lett tervezve! Megmutat minden szükséges információt, nem csak az időt, hanem a hőmérsékletet és az aktuális dátumot is. Ha akarod, ébresztőóraként is funkcionál.

A Biggo nagy LED kijelzős óra ideális választás mindazoknak, akik szeretnék könnyedén és pontosan nyomon követni az időt. A nagy méretű számoknak köszönhetően messziről is könnyedén leolvasható, így többé nem kell aggódni, hogy eltévedsz az időben. Ezen kívül a Biggo óra nem csak az időt mutatja, hanem számos egyéb információval is ellát. A beépített hőmérsékletmérő segítségével mindig tájékozódhatsz a környezeti hőmérséklet felől, így könnyebben készülhetsz az adott időjárási viszonyokra.

Az aktuális dátum megjelenítése is lehetővé teszi, hogy mindig naprakész legyél és könnyedén tervezhesd a teendőidet. Így soha nem fogsz elfelejteni fontos időpontokat vagy eseményeket. Ha szeretnéd, az óra ébresztőóraként is funkcionálhat. Egyszerűen beállíthatod az ébresztő időt és a Biggo óra pontosan jelez majd a megadott időben. Többé nem kell aggódnod, hogy elalszol vagy lekésel egy fontos eseményt.

Ráadásul a Biggo óra kiváló ajándék lehetőség is az idősek számára. Az idő könnyű és pontos nyomon követése segítséget nyújt nekik a mindennapokban és hozzájárul a tevékenységeik hatékonyabb szervezéséhez.

Ne keresgélj tovább az idő után, válaszd a Biggo nagy LED kijelzős órát, és élvezd a könnyű és pontos időkövetést minden nap!

Kérünk vedd figyelembe, hogy a vegyes beszállítás miatt a termék színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra!

Termék tulajdonságai:

Méret: 48*24 cm

Szín: Az óra többféle színű fénnyel világít, első sorban pirosan vagy zölden világító terméket küldünk, választási lehetőséget sajnos nem tudunk biztosítani!

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Biggo nagy LED kijelzős órát véletlenszerűen kiválasztott színben.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Biggo nagy LED kijelzős óra

Cikkszám: SEO-4255

10 790 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions