• Bartender italmérce 25/50 ml

✔️ Minőségi rozsdamentes acélból készült!
✔️ Elegáns és modern!
✔️ Dupla oldalas eszköz!


Az italmérce egy stílusos és megbízható eszköz a bártenderek és italok szerelmesei számára. Ez a precíziós mérőeszköz kifejezetten arra tervezett, hogy könnyedén és pontosan mérje ki a különböző alkoholos italok mennyiségét.

Az italmérce egy dupla oldalas eszköz, amely két különböző méretű részből áll: 25 ml és 50 ml. Ez a kettős kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén kiválaszd a megfelelő mennyiséget az adott koktélhoz vagy italhoz. Az egyik oldal 25 ml-t mér, míg a másik oldal 50 ml-t, így alkalmazkodik a különböző receptekhez és arányokhoz.

A mérce kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, ami tartósságot és higiénikus használatot biztosít. A sima felülete könnyen tisztítható, és ellenáll az elszíneződéseknek, így hosszú élettartammal rendelkezik.

Ez az italmérce nem csak praktikus eszköz a bárokban, klubokban vagy otthoni bárpultokon, hanem stílusos kiegészítő is. Az elegáns és modern kialakítású mérce biztosan vonzza a figyelmet, és megadja a professzionális érzést a bártendernek.
Röviden összefoglalva, az italmérce megbízható és pontos eszköz, amely lehetővé teszi a bártenderek és italrajongók számára, hogy pontosan mérjék ki a kívánt mennyiséget. Kiváló minőségű anyagokból készült és stílusos kialakítással rendelkezik. Legyen szó egy klasszikus koktélról vagy egy különleges italról, az italmérce garantáltan segít a tökéletes italkészítésben.

Termék tulajdonságai:

Anyaga: rozsdamentes acél

Mit rejt a termék csomagolása?

1 darab Bartender italmércét.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Bartender italmérce 25/50 ml

Cikkszám: kbs-1139

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
2 390 Ft
 Előrendelhető
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
2 390 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions