• Barbecook BC-ELE-1003 E-Carlo elektromos asztali grill, szürke, 42,5x33x16,5cm
  • Barbecook BC-ELE-1003 E-Carlo elektromos asztali grill, szürke, 42,5x33x16,5cm
  • Barbecook BC-ELE-1003 E-Carlo elektromos asztali grill, szürke, 42,5x33x16,5cm

Szeretne erkélyen grillezni a város szívében? Az Barbecook BC-ELE-1003 E-Carlo elektromos asztali grill lehetővé teszi! Az új E-Carlo tökéletes választás azok számára, akik kis helyen szeretnének hangulatosan grillezni. Könnyen használható és karbantartható, kompakt és divatos! Az E-Carlóval bárhol megélheti az igazi nyaralás érzését! Napszemüveget fel, és kezdődhet a grillezés!

  • Könnyű beüzemelés, nagyszerű grillélmény:

Az E-Carlo egyszerűen kezelhető három fokozatú hőmérséklet-szabályzóval rendelkezik. Ön döntheti el, mennyi energiát fogyasszon az E-Carlo! A gyors és egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően gond nélkül elkészíthet szinte bármilyen ételt. Csak fordítsa el a szabályzót a kívánt szintre, és mindössze 5 percen belül kezdődhet a grillezés. Az 1,5 méter hosszú tápkábelnek köszönhetően a grillezőt bárhol elhelyezheti! Az E-Carlo egy praktikus hordtáskával is rendelkezik, így bárhová magával viheti.

  • Könnyű tisztítás

Véget ért a grillezés, aggódik a tisztítás miatt? Ne tegye! Az E-Carlo függesztett elektródákkal rendelkezik, így könnyen mozgathatók a tisztítás érdekében. A magas peremű grillrács, valamint a zsírgyűjtő tálca mosogatógépben tisztítható, így ezzel sem lesz gondja.

Fedezze fel az E-Carlo elektromos asztali grillt, mely szürke színben pompázik és 2500W teljesítménnyel büszkélkedik. Egy egyszerű szabályzógomb segítségével három hőmérsékleti szint közül választhat, így könnyedén szabályozhatja a készüléket. Az egyenletes és gyors hőeloszlásnak köszönhetően minden fogást hibátlanul készíthet el. A grillrács és a zsírgyűjtő tálca mosogatógépben mosható, így a tisztítás gyerekjáték. Emellett a grill emelt peremmel és négy lábbal rendelkezik az asztal védelme érdekében, valamint egy 1,5 méter hosszú kábellel és egy praktikus hordtáskával a könnyű szállíthatóságért.

Fedezze fel a hozzá kapható kiegészítőket is a még szórakoztatóbb grillezési élményért!

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Barbecook BC-ELE-1003 E-Carlo elektromos asztali grill, szürke, 42,5x33x16,5cm

Cikkszám: LIM-3047

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
84 990 Ft
 Várható kiszállítás: 2-4 munkanap
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
84 990 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions