• Barbecook BC-ACC-7411 2db-os grill lap, 40cm átmérő
  • Barbecook BC-ACC-7411 2db-os grill lap, 40cm átmérő

Gondolt már arra, hogy lehet legakadályozni grillezés közben, hogy a hús ne ragadjon a rácsra, és ne essen át rajta? A Barbecook BC-ACC-7411 grill lap pontosan ezt a problémát oldja meg, miközben tisztán is tartja a grillrácsot.

  • Ez a két darabos grill lap szett tökéletes kiegészítője minden grillpartinak. Mindössze 0,1 mm vastagságú, mégis rendkívül hatékonyan megakadályozza, hogy az ételek a rácsok közé csússzanak vagy hozzájuk ragadjanak.
  • A 40 cm átmérőjű lapok minden standard grillre illeszkednek, és garantáltan tisztábban tartják a grillezési felületet.

A grill lapok használata egyszerű: csak helyezze őket a grillrácsra, és már készítheti is kedvenc ételeit, anélkül hogy aggódnia kellene amiatt, hogy az ételek átesnek a rácsokon vagy odaégnének. A grillezés után könnyen tisztíthatók, így készen állnak a következő használatra.

Válassza a Barbecook BC-ACC-7411 2db-os grill lapot, hogy a grillezés minden alkalommal zökkenőmentesen és tisztán menjen. Tegyen szert ezekre a praktikus kiegészítőkre, és élvezze a gondtalan grillezés minden előnyét!

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Barbecook BC-ACC-7411 2db-os grill lap, 40cm átmérő

Cikkszám: LIM-3126

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
3 390 Ft
 Várható kiszállítás: 2-4 munkanap
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
3 390 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions