• Csomag rögzítő tálca csomagtartóba
  • Csomag rögzítő tálca csomagtartóba
  • Csomag rögzítő tálca csomagtartóba
  • Csomag rögzítő tálca csomagtartóba
  • Csomag rögzítő tálca csomagtartóba
  • Csomag rögzítő tálca csomagtartóba
  • Csomag rögzítő tálca csomagtartóba
  • pipa A gondtalan bevásárlás csak TE RÁD vár!
    pipa Ne engedd, hogy a megvásárolt termékek össze- vissza guruljanak csomagtartóban!
    pipa Szállítsd még a legmacerásabb árucikkeket is biztos keretek között!
    pipa Felejtsd el a kiboruló táskákat és  a rendezetlen csomagtartót! !
    pipa Tökéletes megoldás  a gondtalan szállításra!

    Gondolom te is ismered azt az érzést, amikor hazaértél a hétvégi nagybevásárlásról és a megvett termékek össze - vissza vártak rád az autód csomagtartójába. Pedig, az elindulás előtt DIREKT hosszú percekig gondosan rendezgetted őket a legjobb pozícióba, hogy ne történjen így. DE mégis minden egyes alkalommal ez a látvány fogad, amikor hazaérve kinyitod a csomagtartót!

    A szatyrokból, a táskákból kiborultak a vásárolt apróbb termékek, rosszabb esetben még a védőcsomagolás is sérült, valamint kiborult a csomagtartód kárpitjára! De, még ha nem is valósult meg a legrosszabb forgatókönyv, akkor is ez a rendetlenség komoly fejfájást képes okozni nekünk! Ismét össze kell szednünk a vásárolt termékeket és újra bele kell helyeznünk ezeket a táskákba!

    Azonban! Ez a probléma egy új és innovatív kütyüvel könnyedén megszüntethető! A Csomag rögzítő tálcát pont ezen kényelmetlenségre fejlesztették ki. Képzeld el, végre megvalósulna az az „álom”, hogy amikor hazaérve kinyitod az autód csomagtartóját, mindent ugyanott találsz, mint amikor elindultál!

    Megszűnnének a kipakolással járó fejfájások, az ismételt pakolások, valamint a vezetés közben idegesség is. Mától, nem kell aggódnod, hogy elgurulnak a csomagtartóban lévő dolgaid. Továbbá minden egyes élesebb kanyar, vagy egy esetleges hirtelen fékezést követően az a gondolat férkőzik be az agyadba, hogy most biztosan káosz lett az autód hátuljában!

    A kütyüvel gyerekjáték lesz, azon termékek szállítása is, amely korábban a lehetetlen kategóriába tartoztak! Például a virágok! Mind tudjuk, hogy a növényeknek a szállítása mindig is két emberes munka volt. Egy valakinek mindig tartani kellett az utazás közben. Különben biztos, hogy felborult volna és így a virág megsérült volna, továbbá a kiboruló föld beborított volna az autód belterét! DE! Mostantól a kütyüvel kényelmesen szállíthatod még a legmakacsabb terméket is, Ráadásul probléma és zökkenőmentesen!

    Hasznos tudnivalók:

    A kütyüt erősített, kemény és strapabíró műanyagból készítették, amely képes 15 kilógrammig megtartani a csomagtartóban lévő dolgaidat. Könnyen rögzíthető, beállítható és eltávolítható. Szuperül tapad a csomagtartó szőnyegén az erős tépőzáras szalagok segítségével. Mostantól nem fognak a csomagjaid elborulni, megsérülni. Soha többé nem kell plusz munkát végezned, és elfelejtheted az ezzel együtt járó fejfáját is! Rögzítsd ezzel a tálcával a csomagtartóban lévő kütyüket a kényelmesebb és könnyebb bevásárolásért!

    A Csomag rögzítő tálca tulajdonságai:

    • - Választható méret!
    • - Kicsi kütyü mérete: 9 cm x 14 cm x 11,5 cm
    • - Nagy kütyü mérete: 19 cm x 14 cm x 45,8 cm
    • - Teherbírása: 15 kg
    • - Anyaga: erősített műanyag
    • -  Rögzítése: Erős tépőzár csíkok

    Mit rejt a termék doboza?

    • - 1 db Csomag rögzítő tálcát az autód csomagtartójába
MODUL JAVÍTÁS ALATT

Csomag rögzítő tálca csomagtartóba

Cikkszám: I-CRT-341

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
Variáció
8 290 Ft
 Válassz a variációk közül
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
8 290 Ft

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions