Black Friday | Szuper Árak a KütyüBazárnál.
Több, mint 100.000 termék azonnal, saját raktárról.
Kérdésed van?hello@kutyubazar.hu
30 napig kipróbálhatod kockázatmentesen a termékeket.
A raktáron lévő kütyüket akár már másnap átveheted!
Készítsd el saját kezűleg a gyerekek kedvenc édességét! Nincs több mesterséges és káros összetevő, csak az általad választott alapanyagok. Költséghatékony megoldás.
Gyermeked imádja a gumimacikat?
Gondolkodtál már azon, mit is rejt egy-egy ilyen zacskó finomság?
Eláruljuk: nem sok egészséges összetevőt.
Ezek a csábító édességek tartósítószereket, káros színezékeket és ízfokozókat tartalmaznak. Nem hangzik túl jól, ugye?
De mielőtt végleg megvonnád gyermekedtől ezeket a színes kedvenceket, a KütyüBazárnak van egy remek híre számodra!
Mostantól Te is elkészítheted otthon a gumimacikat!
A házi gumicukor készítő formával mostantól egészségesebb módon elégítheted ki gyermeked gumicukor iránti vágyát. Nincs több mesterséges összetevő, csak az általad választott természetes alapanyagok.
Ráadásul nemcsak a gyerkőcök egészségére lesz jótékony hatással a forma használata, hanem a pénztárcádra is. Felejtsd el, hogy vagyonokat költesz a boltokban néhány csomag édességért. A kütyü segítségével fillérekből készíthetsz akár 50 darab mosolygós gumimacit egyszerre.
A Gumicukor forma jellemzői:
Anyag: szilikon
Méret: 17.5 x 13 cm
50 db maci formával
Könnyen tisztítható
Szín: véletlenszerű
Mit tartalmaz a termék doboza?
1 db Gumicukor forma, házi gumicukor készítő, gumimaci forma
1 db Adagoló
Így készítsd el saját gumimacidat!
Hozzávalók:
200g gyümölcs (eper, málna, barack, meggy stb.)
2.5dl víz
1ek citromlé
4tk zselatin vagy agar-agar (növényi zselatin)
Elkészítés:
Turmixgéppel keverd össze az összes hozzávalót a zselatin kivételével, amíg teljesen sima nem lesz. Ezután tedd fel közepes lángra. Amikor már forr, fokozatosan add hozzá a zselatint. Közben folyamatosan kevergesd, hogy ne csomósodjon. Főzd addig, amíg a zselatin teljesen elolvad. Ha ez megtörtént, szűrd le, hogy biztosan ne maradjon benne gyümölcs- vagy zselatindarab.
Ezután csak öntsd a formába, és hagyd hűlni kb. 6 órán át a hűtőben. Amikor megdermedtek a macik, egyszerűen pattintsd ki őket, és már fogyaszthatók is!
Természetes, egyszerű és gazdaságos!