• Vivamax Slim Crazy Fit "Basic" vibrációs tréner
 • Vivamax Slim Crazy Fit "Basic" vibrációs tréner
 • pipa   2D vibrációs mozgás!
  pipa  Kis helyen is elfér, könnyen kezelhető!

  pipa   Távirányítóval és 5 beépített porgrammal!
 • A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szabadulhatunk meg túlsúlyunktól, vagy formálhatjuk, feszesíthetjük testünket.

  2D dimenziójú vibrációs mozgással. Kis helyen elfér, csupán 14 cm magas. 5 automata (előre beállított program) 99 választható sebesség. Egyszerűen kezelhető. Távirányítóval is működtethető. 2 gumikötél a hatékonyabb és változatosabb gyakorlatvégzésért

  Letölthető gyakorlatfüzettel!

  Termék tulajdonságai:

  Méretek: 69 x 37 x 14 cm
  A termék súlya: 15 kg
  Motor: egyfázisú villanymotor
  Teljesítmény: 200 W
  Kimeneti teljesítmény: 95 W
  Feszültség: 220-240 V
  Sebességfokozatok száma: 99
  Rezgés amplitúdója: 10 mm
  Programok: 5 automata, előre beállított program
  Programok hossza: 10 perc
  Teherbírás: 120 kg

  A készülék csupán 14 cm magas, így akár ágy alatt is tárolható. A készülék tartozéka egy távirányító, aminek köszönhetően nem kell hajolgatni a gép ki- bekapcsolásához. További tartozék két gumikötél, amit a készülék két oldalára lehet és csatlakoztatni, hogy még hatékonyabban edzhessük a karunkat, vállunkat, széles hátizmunkat.

  Mire jó a Slim Crazy Fit "Basic" vibrációs tréner?

  Rövid idő alatt, kényelmesen, otthonunkban, mégis hatékonyan mozgatja át az egész testet, munkára készteti az izmokat, beleértve a core izomzatot is.
  Használatával nagymértékben javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

  A készülék használatával kb. 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát végeztet Önnel. Ennek oka a gyors, billegő mozgás, ami során az izom összehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt is annyira megdolgoztatja az izmokat, mint egy 50 perces edzés során. Az izom összehúzódások akaratlanul jönnek létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. Nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mindezek miatt a vibrációs tréner nagy túlsúllyal rendelkezőknek és idősebb korosztálynak is bátran ajánlható.

  A mozgáshiánynak súlyos következményei lehetnek:

  • Immunrendszer betegségek
  • Folyamatos fáradtság, rossz kondíció
  • Ízületi megbetegedések
  • Magas koleszterint szint, magas vérnyomás
  • Szív és érrendszeri megbetegedések
  • Rossz bélműködés

  A  Slim Crazy Fit  "Basic" működési elve

  A készülék billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, a core izomzat pedig akaratlanul is folyamatosan az egyensúlyi állapotra törekszik. Ezt hívják helyzetmegtartó reflexnek. Fontos azonban, hogy az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheljük meg.

  Kinek ajánljuk a Slim Crazy Fit "Basic" vibrációs trénert?

  • Fogyni vágyó hölgyeknek, uraknak
  • Az idősebb korosztálynak
  • Irodai ülőmunkát végzőknek
  • Fizikai munkát végzőknek
  • Sportolóknak
  • Stresszes és időhiánnyal küszködőknek

  A Slim Crazy Fit "Basic" hatása

  • Egy alkalom után már érezhető, hogy a vér- és nyirokkeringésre serkentően hat a készülék: használat után bizsergést érezhetünk a testünkben. A bőr alatti kis kapilláris erek is megnyílnak: A bőr viszkethet, hiszen a használat érezhetően fokozza a véráramlást.
  • Néhány alkalom után már érezhető egy általános közérzetjavulás is, frissebbnek, energikusabbnak érezheti magát akár egész nap.
  • Néhány hónapos rendszeres használat után akár már centiméterekben is mérhető és jól látható lesz a változás. Az izmok tónusosabbak, feszesebbek lehetnek, a narancsbőr csökkenhet. A vibrációs tréner hosszútávú, legalább 3 hónapos rendszeres (heti 4-5 alkalommal történő) alkalmazása szükséges ahhoz, hogy kialakuljon egy olyan szintű keringésjavulás, ami a következő főbb területekre gyakorol pozitív hatást. 
   • Vér-és nyirokkeringés:  A használat során, az izmok gyors és folyamatos összehúzódása révén, egy automatikus keringésjavulás jön létre az egész szervezetben. A vér oxigénszintjének növelése által javítja a közérzetet, növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert. A készülék rendszeres használata javítja az ízületek vérkeringését, ami csökkenti az ízületi kopás valószínűségét.
   • Izmok, core izomzat:  A készüléken állva elsősorban az izmokra hatunk. Sorozatosan összehúzódik és elernyed szinte minden izmunk, elősegítve az izmokban is a keringésjavulást.

  Mit rejt a termék doboza?

  1 darab Vivamax Slim Crazy Fit "Basic" vibrációs trénert, 1 darab távirányítót, 1 darab töltőkábelt és 2 darab gumikötelet.
MODUL JAVÍTÁS ALATT

Vivamax Slim Crazy Fit "Basic" vibrációs tréner

Cikkszám: SEO-564

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
52 990 Ft
 Külső raktáron, szállítás 3-5 munkanapon belül.
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
52 990 Ft

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions