• Vivamax Slim Crazy Fit "Pro Plus" vibrációs tréner
 • Vivamax Slim Crazy Fit "Pro Plus" vibrációs tréner
 • Vivamax Slim Crazy Fit "Pro Plus" vibrációs tréner
 • pipa 3D vibrációs mozgással !
  pipa Extra funkciókkal: bluetooth hangszóró és ajándék gumikötelek !

  pipa Távirányítóval és extra kapaszkodókkal !
 • A vibrációs trénerek korunk legnépszerűbb otthoni alakformáló, fogyasztó és terápiás eszközei, hiszen segítségükkel komolyabb megerőltetés nélkül és viszonylag rövid idő alatt szabadulhatunk meg túlsúlyunktól, vagy formálhatjuk, feszesíthetjük testünket.

  3D dimenziójú vibrációs mozgással. Dupla motor egyenként 200 W teljesítménnyel. Oldalt extra kapaszkodókkal a még változatosabb és intenzívebb mozgásért. Kis helyen elfér, csupán 17 cm magas. 5 automatikus (előre beállított program) és 3 manuális beállítási lehetőség. 180 választható sebességfokozat. 
  Egyszerűen kezelhető. Kényelmesen távirányítóval is működtethető. 2 gumikötél a hatékonyabb és változatosabb gyakorlatvégzésért

  Termék tulajdonságai:

  Méretek: 79 x 44 x 17 cm
  A termék súlya: 18 kg
  Motor: duál villanymotor
  Teljesítmény: 2 x 200 W
  Kimeneti teljesítmény:  180 W
  Feszültség: 220-240 V
  Sebességfokozatok száma: 180
  Rezgés amplitúdója: 10 mm
  Programok: 5 automata, előre beállított program és 3 manuális beállítási lehetőség
  Programok hossza: 10 perc
  Teherbírás: 150 kg


  Letölthető gyakorlatfüzet

  A készülék csupán 17 cm magas, így akár ágy alatt is tárolható. A készülék tartozéka egy távirányító, aminek köszönhetően nem kell hajolgatni a gép ki- bekapcsolásához. További tartozék két gumikötél, amit a készülék két oldalára lehet és csatlakoztatni, hogy még hatékonyabban edzhessük a karunkat, vállunkat, széles hátizmunkat.

  Mire jó a Slim Crazy Fit "Pro Plus" vibrációs tréner?

  Rövid idő alatt, kényelmesen, otthonunkban, mégis hatékonyan mozgatja át az egész testet, munkára készteti az izmokat, beleértve a core izomzatot is.
  Használatával nagymértékben javulhat az általános kondíció, jó eséllyel megelőzhetőek a mozgáshiány okozta megbetegedések, és a túlsúly csökkentésében is rendkívül hatékony segítség lehet.

  A készülék használatával kb. 10 perc alatt egy körülbelül 45-50 perces edzésnek megfelelő izommunkát végeztet Önnel. Ennek oka a gyors, billegő mozgás, ami során az izom összehúzódások száma olyan nagy, hogy 10 perc alatt is annyira megdolgoztatja az izmokat, mint egy 50 perces edzés során. Az izom összehúzódások akaratlanul jönnek létre, mivel a készülék a szervezet automatikus egyensúly-megtartó, helyzetérzékelő reflexeit használja fel. Használata kevésbé fárasztó, mint a hagyományos edzéseké, és nem kell hozzá akkora motiváció és akaraterő sem. Nem terheli a szívet és az ízületeket olyan mértékben, mint például a súlyzós edzés vagy futás. Mindezek miatt a vibrációs tréner nagy túlsúllyal rendelkezőknek és idősebb korosztálynak is bátran ajánlható.

  A mozgáshiánynak súlyos következményei lehetnek:

  Immunrendszer betegségek
  Folyamatos fáradtság, rossz kondíció
  Ízületi megbetegedések
  Magas koleszterint szint, magas vérnyomás
  Szív és érrendszeri megbetegedések
  Rossz bélműködés

  A  Slim Crazy Fit  "Pro Plus" működési elve

  A készülék billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, a core izomzat pedig akaratlanul is folyamatosan az egyensúlyi állapotra törekszik. Ezt hívják helyzetmegtartó reflexnek. Fontos azonban, hogy az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheljük meg.

  Kinek ajánljuk a Slim Crazy Fit "Pro Plus" vibrációs trénert?

  Fogyni vágyó hölgyeknek, uraknak
  Az idősebb korosztálynak
  Irodai ülőmunkát végzőknek
  Fizikai munkát végzőknek
  Sportolóknak
  Stresszes és időhiánnyal küszködőknek

  A Slim Crazy Fit "Pro Plus" hatása

  Egy alkalom után már érezhető, hogy a vér- és nyirokkeringésre serkentően hat a készülék: használat után bizsergést érezhetünk a testünkben. A bőr alatti kis kapilláris erek is megnyílnak: A bőr viszkethet, hiszen a használat érezhetően fokozza a véráramlást.
  Néhány alkalom után már érezhető egy általános közérzetjavulás is, frissebbnek, energikusabbnak érezheti magát akár egész nap.
  Néhány hónapos rendszeres használat után akár már centiméterekben is mérhető és jól látható lesz a változás. Az izmok tónusosabbak, feszesebbek lehetnek, a narancsbőr csökkenhet. A vibrációs tréner hosszútávú, legalább 3 hónapos rendszeres (heti 4-5 alkalommal történő) alkalmazása szükséges ahhoz, hogy kialakuljon egy olyan szintű keringésjavulás, ami a következő főbb területekre gyakorol pozitív hatást. Vér-és nyirokkeringés:  A használat során, az izmok gyors és folyamatos összehúzódása révén, egy automatikus keringésjavulás jön létre az egész szervezetben. A vér oxigénszintjének növelése által javítja a közérzetet, növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert. A készülék rendszeres használata javítja az ízületek vérkeringését, ami csökkenti az ízületi kopás valószínűségét.
  Izmok, core izomzat:  A készüléken állva elsősorban az izmokra hatunk. Sorozatosan összehúzódik és elernyed szinte minden izmunk, elősegítve az izmokban is a keringésjavulást.

  Mit rejt a termék doboza?

  1 darab Vivamax Slim Crazy Fit "Pro Plus" vibrációs trénert, 1 darab távirányítót, 1 darab töltőkábelt és 2 darab gumikötelet.

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Vivamax Slim Crazy Fit "Pro Plus" vibrációs tréner

Cikkszám: SEO-563

+1 év kiterjesztett garancia +990 Ft  
105 990 Ft
 Külső raktáron, szállítás 3-5 munkanapon belül.
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!
105 990 Ft

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions