• Perfect Home Retro kávéfőző 4 személyes
  • Perfect Home Retro kávéfőző 4 személyes
  • Perfect Home Retro kávéfőző 4 személyes
  • pipa  Ízletes kávé minden nap az egész család számára
    pipa  Minőségi retro kávéfőző
    pipa  Minden tűzhelyen használható

    Az igazi retro kotyogós kávéra esküszöl? Akkor ezt neked találtuk ki! Lepd meg családod minden reggel minőségi igazi feketével, hogy jobban induljon a nap!
    A termék tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mosd el! Kerüld a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
    Kezelés: szétszerelés: A leszorító csavar felfelé történő csavarozása után a kengyelt hajtsd le, és a kupakot vedd le a kávéfőző aljáról. Vízfeltöltés előtt vedd ki a kávétartó tölcsérét és önts a víztartályba elegendő vizet a nívójelig. Kávétöltésnél helyezd be a kávéval töltött, peremén gondosan megtisztított tölcsért a víztartályba. A főzőbe közepes finomságú kávét tegyél. Összeszerelésnél győzödj meg, hogy a tömítő gyűrű ép és tiszta állapotban legyen. Gondosan illesztve helyezd rá a kávéfőző aljára a kupakot, hajtsd fel a kengyelt, és a leszorítócsavar lefelé történő csavarásával jól rögzítsd. A leszorító csavart csak kézzel szabad meghúzni, szerszám, pl fogó, használata tilos! Főzéshez helyezd a készüléket a hőforrásra, és tegyél a kifolyócső alá felfogó edényt. Mindig ügyelj arra, hogy a kávét kis lángon vagy lassú tűzön főzd. A kávéfőzőhöz kizálólag őrölt kávé használható! Kevert kávét vagy más anyagot főzni nem szabad (pl. pótkávé, kakaó). Ne felejtsd a tűzön a kávéfőzőt! Helyes főzésnél mindig víz marad vissza a tartályban.
    Karbantartás: A főző használatát követően tisztításon és a vízkő szükség szerinti eltávolításán kívül különösebb karbantartást nem igényel. Ha a biztonsági szelep működése esetén dugulás történt, a készülék lehűlése után a kifolyócsövet és a szűrőlyukakat meg kell tisztítani!

    A termék tulajdonságai: 

       -  Anyaga: alumínium, szilikon, műanyag
       -  Mérete: 20 cm magas; 8 cm átmérőjű, 11 cm magas fedő nélkül
       -  Bruttó súlya: 690 g
       -  Nettó súlya: 601 g
       -  Használható: gáz-, elektromos-, kerámialapos tűzhelyen

    Mit rejt a csomag? 

    1 db 4 személyes kávéfőző

MODUL JAVÍTÁS ALATT

Perfect Home Retro kávéfőző 4 személyes

Cikkszám: LEO-2985

4 990 Ft
Pénzvisszafizetési garancia
Próbáld ki bátran!
Kérdés nélkül visszafizetjük az árát 30 napig!

Más vásárlók épp ezeket nézik

Vélemény Minden vélemény

Összegzés

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Vélemény)

Válassz ki egy sort az alábbiakból a vélemények szűréséhez.

editÍrj véleményt$criterions