Profi gyakorló kéz műkörömépítéshez

Bruttó ár:
9 990,00 Ft
Cikkszám:
VHO-017
Raktár információ:
A termék raktáron van, elérhető
Szállítási költség:
990 Ft (magyarországi kiszállítás)
15 000 Ft felett ingyenes
Garancia:
Próbáld ki bátran! Garancia
Visszafizetjük az árát, ha elégedetlen vagy.
Kérdésed van?
Kérdésed van?
Keress minket, vagy nézd meg Gyakori kérdések oldalunkat
Kiszállítás, raktárkészlet:
Műszaki kérdések, infók:

Bővebben

Profi gyakorló kéz műkörömépítéshez

A legtürelmesebb tesztalany a műkörömkészítés
gyakorlásához.
A valódi kézhez hasonló élethű kialakítás.
Cserélhető körmök a különböző műkörömépitési
technikák elsajátításához.
Segítségével elsajátíthatod a helyes kéz
illetve ujjtartást.
Ahogy szokták mondani, a gyakorlás teszi a mestert, és ez igaz a műkörömépítésre is. Kezdő műkörmösként az ember nem mindig talál magának tesztalanyt, akin kipróbálhatná az új technikákat, vagy csiszolhatná tudását. Ennek a profi gyakorló kéznek a személyében a legtürelmesebb gyakorlópartnerre tehetsz szert.

Hasznos tudnivalók:

Élethű kialakításával a lehető legjobban közelíti meg az igazi kéz legfőbb tulajdonságait. A 3 ponton mozgatható újjak és a flexibilis szár segít elsajátítani a megfelelő ujjfogást, illetve kéztartást. Minden újj végén cserélhető körmök találhatóak, így segítségükkel megtanulható a műkörömsablon felhelyezése, a műköröm építése és formázása, a különböző körömdíszítés, és akár új alapanyagokat is tesztelhetsz rajta. A körmök előre-hátra csusztathatóak, így tipes és épített technológia tanulására is alkalmasak.

A gyakorló kéz tulajdonságai:

  • Anyaga: műanyag
  • Az élethűhöz közeli kialakítás
  • 3 ponton hajlítható ujjak
  • 2 ponton hajlítható hüvelykujjak
  • Cserélhető körmök

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Profi gyakorló kéz műkörömépítéshez
  • 100 db Köröm
Próbáld ki bátran! Garancia

Rakd kosárba kockázatmentesen a kütyüdet, van időd kipróbálni! Nálunk a Te elégedettséged van az #1. helyen ezért, ha úgy érzed, még sem váltotta be a hozzá fűzött reményed, 30 napon belül küldd vissza és megtérítjük Neked a teljes vételárat.

Csak annyi a dolgod ilyenkor, hogy felhívod az ügyfélszolgálatot vagy küldesz egy "PÉNZVISSZAFIZETÉS" tárgyú emailt az hello@kutyubazar.hu címre. Kérjük, csatold a megrendelési azonosítódat és fogalmazz meg egy rövid indoklást is hozzá, amivel munkánk fejlődését segíted!

A KütyüBazár küldetése, hogy számodra is elérhető közelségbe hozza a nagyvilág legújabb, legérdekesebb és legizgalmasabb Kütyüit. Lendületes és fiatalos csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy te is elsőkézből élhesd át az igazi Kütyüélményt. Naprakész, pezsgő, rendhagyó. Ez a KütyüBazár!

KütyüBazár.hu
KütyüBazár.hu